Imatge d'una professional sanitària a la zona del cribratge massiu a Reus

Els positius a la demarcació de Tarragona es disparen: 228 nous en les darreres 24 hores

La demarcació acumula ara 4.766 contagis i 460 morts testades

El Departament de Salut ha reportat, aquest dilluns, 24 d'agost, 228 nous positius entre les regions sanitàries del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, una xifra notablement superior a les dels darrers dies. En les darreres 24 hores, però, no hi ha hagut cap nova defunció. Amb aquesta actualització, les xifres acumulades a la demarcació des de l'inici de la pandèmia deixen ja 4.766 positius en coronavirus i 460 defuncions.

Per regions sanitàries, a la de Tarragona és on s'han produït de nou la majoria de casos positius, en total 202 noves persones amb Covid-19, cosa que deixa el total, des del març, amb 3.793 contagis. Les defuncions a causa del virus es mantenen en 397 persones. Pel que fa al risc de rebrot, augmenta i se situa en 223,78.

Segons dades facilitades pel Departament de Salut, en aquests moments hi hauria als hospitals del Camp de Tarragona un total de 39 persones ingressades (5 més que ahir), i 7 a l'UCI (una més que diumenge), malgrat que fonts hospitalàries indicarien que les xifres són més elevades.

Sis nous positius a l'Ebre

Pel que fa a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre, avui s'han reportat 26 positius nous, deixant el total acumulat en 973 persones. En les darreres hores tampoc s'ha registrat cap defunció nova, i fins al moment, 63 persones han perdut la vida al territori ebrenc arran de la Covid-19. D'altra banda, el risc de rebrot descendeix de manera important fins al 140,50, quasi 20 punts menys que ahir. 

Segons Salut, als hospitals ebrencs hi hauria ara 6 persones ingressades (dues més que ahir) i les persones ingressades a l'UCI també es mantenen, amb 4 pacients. 


Comentaris