Les comarques de Tarragona registren 185 nous casos de coronavirus i 4 defuncions en les darreres 24 hores

El risc de rebrot ha pujat bruscament a l'Ebre els últims dies i se situa en 230,15, molt alt

Les comarques de Tarragona han registrat 185 nous casos de coronavirus —més del doble que ahir divendres, quan n'eren 74— en les darreres 24 hores. Així ho ha confirmat el Departament de Salut, que ha publicat les dades de contagis i defuncions d'avui dissabte, 26 de setembre. Així, a la demarcació de Tarragona el total de contagis acumulats des de l'inici de la pandèmia augmenta ja a 7.865, mentre que el total de morts s'enfila fins als 489 a Tarragona i l'Ebre, quatre víctimes més que les comptabilitzades ahir.

Desglossant les dades per regions sanitàries, al Camp de Tarragona és on s'ha registrat el gran gruix de nous contagis: 141 de nous en les últimes 24 hores, que se sumen als ja acumulats i la xifra augmenta als 6.465. Les 4 defuncions registrades avui també s'han produït a les comarques del Camp i el nombre total de morts durant la pandèmia a la regió augmenta fins als 424. Pel que fa al risc de rebrot, segueix baixant i avui dissabte se situa en 140,27, 8 punts menys que ahir. Respecte a l'Rt, la velocitat de propagació del virus, és d'0,97, lleugerament inferior. Als hospitals tarragonins, en aquests moments hi ha 56 persones ingressades amb coronavirus, 15 a l'UCI.

El risc de rebrot es dispara a les Terres de l'Ebre

A la regió sanitària de les Terres de l'Ebre la situació ha empitjorat en els darrers dies. En les últimes 24 hores s'han registrat 44 nous casos de coronavirus, i la xifra total d'acumulats des del març és de 1.400. Avui dissabte tampoc s'ha registrat cap defunció, que es mantenen en 65. Ara bé, el risc de rebrot ha pujat bruscament i avui se situa en 230,15 (36 punts més que ahir), un risc molt alt, mentre que l'Rt és de 2,36,

"Imatges: Prop de 500 fotos immortalitzen una Santa Tecla i una Misericòrdia inèdites" "Importants canvis a la Tàrraco Arena Plaça arran de la pandèmia"