Nou repunt de coronavirus a Tarragona: 101 nous casos i 16 morts en 24 hores

En total hi ha 1.307 casos positius acumulats i 120 defuncions
Tarragona va superar el centenar de morts aquest dimecres | Laia Solanellas

Després d'uns dies en què semblava que les xifres anaven a la baixa, s'ha viscut un repunt de coronavirus a Tarragona, amb gairebé el doble de casos i morts respecte les xifres d'aquest dimecres. El Departament de Salut ha informat dels nous casos positius de Covid-19, així com les defuncions que s'han registrat aquest dijous, 9 d'abril, a les comarques de Tarragona. En les darreres 24 hores, hi ha hagut 101 nous casos de coronavirus i 16 morts al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. D'aquesta manera, la demarcació acumula un total de 1.307 casos i 120 defuncions a conseqüència de la Covid-19.

Si desglossem les dades per zones, a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona s'han confirmat 90 casos de SARS-CoV-2, elevant a 1.168 el nombre de confirmats acumulats. Del total, 279 continuen hospitalitzats, dels quals 57 a la Unitat de Cures Intensives. Aquest dijous s'han reistrat 16 noves defuncions, i la xifra total de morts al Camp de Tarragona puja a les 110. 

A la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre les xifres són més baixes. En les darreres 24 hores s'han confirmat 11 casos de coronavirus, que eleven el total d'acumulats als 139. D'aquests, 27 estan ingressats en centres hospitalaris, dels quals 9 a l'UCI. A la Regió Sanitària Terres de l’Ebre no hi ha hagut cap defunció, deixant en 10 el nombre de morts acumulades.

  

A la Regió Sanitària Terres de l’Ebre hi ha hagut 5 altes a domicili i la primera alta d’UCI cap a hospitalització.

"😷El gran temor dels experts de TGN sobre l'estat de la corba del coronavirus" "🎂Salvar la tradició: mones de Pasqua més personalitzades i a domicili a TGN"