Cap nou positiu per Covid-19 a Tarragona, segons l'últim balanç diari del Departament de Salut

Els rebrots revelats ja havien estat comptabilitzats anteriorment en diversos informes | La demarcació acumula ara 2.553 contagis i 328 defuncions testades
Imatge d'arxiu de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona | Laia Solanellas

El balanç diari del Departament de Salut no registra cap nou positiu per Covid-19 a les comarques de Tarragona, ja que els rebrots revelats durant les últimes hores havien estat comptabilitzats amb anterioritat i publicats, precisament, en diversos informes oficials. Ara, i des de l'inici de la pandèmia, la demarcació segueix acumulant un total de 2.553 positius, 2.212 al Camp i 341 a l'Ebre.

Pel que fa a les defuncions, l'últim report de Salut tampoc en registra cap de nova i, globalment, es mantenen les 444 víctimes mortals totals arreu del territori tarragoní —399 a Tarragona i 45 a l'Ebre—, entre els casos sospitosos i confirmats.

Tres altes hospitalàries

Avui, el Departament de Salut ha informat de tres noves altes hospitalàries —totes a la regió Sanitària del Camp de Tarragona— i el conjunt de pacients que han superat la malaltia als centres mèdics de casa nostra s'enfilen ara fins als 1.274, 1.145 al Camp de Tarragona  i 129 a les Terres de l'Ebre.

Hi ha 328 defuncions testades  

Ara mateix, són 328 les persones que han mort per coronavirus confirmat a les comarques de Tarragona. Ara bé, si se sumen els casos positius i els sospitosos, la xifra s'eleva fins a les 444 víctimes. En relació amb les residències, les xifres es mantenen estables, amb 491 positius confirmats acumulats, 87 defuncions per Covid-19 testades —85 al Camp i 2 a l'Ebre— i un total de 42 morts derivades de possibles contagis.

La darrera taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 2.212 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 341 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 471 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 20 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris i sociosanitaris (casos positius i sospitosos): 257 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 25 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 121 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 12 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 9  a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades: 9 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 3 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 1.145 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 129 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 399 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 45 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 313 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 15 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 30 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 121 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 85 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 36 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 6 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.

"Tarragona desarmada: La gran quantitat d'armes que ha destruït la policia" "Molta precaució: La gran preocupació dels Bombers des del desconfinament"