Els ERTO deixen sense feina ja a 48.352 persones a la demarcació de Tarragona

Tot i que les xifres augmenten, es comença a estabilitzar la situació

La setmana ha començat amb un degoteig constant però molt menor d'ERTOs a la demarcació de Tarragona. El Departament de Treball ja ha donat a conèixer les dades d'aquest dimarts 7 d'abril i es pot veure com continua la tendència iniciada fa uns dies d'estancament, amb un creixement molt menys explosiu que el que es va patir en l'inici de l'emergència sanitària per coronavirus.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Si aquest dilluns es tancava la jornada amb un total de 6.877 expedients tramitats a les empreses del Camp de Tarragona i 2.048 a les empreses de les Terres de l'Ebre, que deixaven sense feina a 39.516 treballadors al Camp de Tarragona i 8.189 persones a l'Ebre, aquest dimarts la xifra ha augmentat però de forma molt més minsa que en les darreres setmanes.

 

Les dades dels ERTO del dimarts 7 d'abril

Tot i així, aquest dimarts s'han registrat 69 expedients de regulació temporal nous al Camp de Tarragona i 24 més a les Terres de l'Ebre, una xifra més elevada en comparació de la crescuda de diumenge a dilluns. Així doncs, al Camp de Tarragona ja s'han presentat 6.946 ERTO que afecten un total de 39.973 persones, mentre que a les Terres de l'Ebre la dada se situa en els 2.084 expedients i 8.379 treballadors afectats. En total, a la demarcació de Tarragona ja hi ha 48.352 persones afectades per un total de 9.030 expedients.

 

A Catalunya, la xifra global escala ja fins als 85.115 ERTO i 625.356 treballadors afectats.