Els ERTO deixen sense feina ja a 48.352 persones a la demarcaci贸 de Tarragona

Tot i que les xifres augmenten, es comen莽a a estabilitzar la situaci贸

La setmana ha comen莽at amb un degoteig constant per貌 molt menor d'ERTOs a la demarcaci贸 de Tarragona. El Departament de Treball ja ha donat a con猫ixer les dades d'aquest dimarts 7 d'abril i es pot veure com continua la tend猫ncia iniciada fa uns dies d'estancament, amb un creixement molt menys explosiu que el que es va patir en l'inici de l'emerg猫ncia sanit脿ria per coronavirus.

 INVITACI脫: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les not铆cies de Tarragona! El grup us encantar脿: us informareu i tamb茅 us entretindreu. FEU CLIC AQU脥, US ENCANTAR脌!

Si aquest dilluns es tancava la jornada amb un total de 6.877 expedients tramitats a les empreses del Camp de Tarragona i 2.048 a les empreses de les Terres de l'Ebre, que deixaven sense feina a 39.516 treballadors al Camp de Tarragona i 8.189 persones a l'Ebre, aquest dimarts la xifra ha augmentat per貌 de forma molt m茅s minsa que en les darreres setmanes.

Les dades dels ERTO del dimarts 7 d'abril

Tot i aix铆, aquest dimarts s'han registrat 69 expedients de regulaci贸 temporal nous al Camp de Tarragona i 24 m茅s a les Terres de l'Ebre, una xifra m茅s elevada en comparaci贸 de la crescuda de diumenge a dilluns. Aix铆 doncs, al Camp de Tarragona ja s'han presentat 6.946 ERTO que afecten un total de 39.973 persones, mentre que a les Terres de l'Ebre la dada se situa en els 2.084 expedients i 8.379 treballadors afectats. En total, a la demarcaci贸 de Tarragona ja hi ha 48.352 persones afectades per un total de 9.030 expedients.

A Catalunya, la xifra global escala ja fins als 85.115 ERTO i 625.356 treballadors afectats. 

"馃敶COVID-19: Busquen voluntaris a Tarragona per iniciar l'assaig cl铆nic d'Oriol Mitj脿" "鈿 DRAM脌TIC: Augmenten els morts a les resid猫ncies de gent gran de TGN"