La Diputació engega un concurs a través de les xarxes socials per fomentar l'estalvi energètic

A través de l'etiqueta #EstalvioEnergia, les persones interessades han de publicar a Facebook, Instagram o Twitter hàbits, idees i consells per reduir el consum d'energia
La Diputació impulsa amb aquest concurs l'estalvi d'energia i la sensibilització del problema energètic. | Rodolfo Clix

La Diputació de Tarragona ha engegat un concurs per fomentar l'estalvi energètic a les xarxes socials amb motiu de la Setmana de l’Energia 2020. A través de l'etiqueta #EstalvioEnergia, la intenció de la Diputació és animar a la ciutadania a compartir a Facebook, Twitter i Instagram hàbits, consells i idees per estalviar energia en el dia a dia.

El concurs estarà actiu a les xarxes des d'aquest dilluns 15 de juny i fins al diumenge 28 de juny, ambdós inclosos. Per participar-hi caldrà publicar a Facebook, Twitter o Instagram un consell, hàbit o proposta per estalviar energia en la vida diària. A Facebook, caldrà comentar la publicació destacada que hi haurà al perfil de la Diputació. A Twitter, els interessats hauran de fer un tuit des del seu perfil amb les etiquetes #EstalvioEnergia i #SetmanaEnergia2020 i citar el perfil de la institució (@dipta_cat).

En el cas d’Instagram, hi ha l'opció de fer un comentari en la publicació de la Diputació o bé de fer una publicació pròpia amb una imatge d’elecció lliure. En els dos casos, s’hauran d’incloure les etiquetes #EstalvioEnergia i #SetmanaEnergia2020 i citar el perfil @dipta_cat. Per a més informació, podeu consultar les bases a la pàgina web de la Diputació.

Un concurs sostenible

L’objectiu és promoure l’estalvi energètic i el foment de les energies renovables a través de les xarxes socials, una eina molt útil en l'actualitat, a més d’incentivar la reflexió sobre la importància de les accions individuals per contribuir al consum responsable d’energia. El certamen tindrà tres persones guanyadores, una per a cada xarxa social, que seran premiades de manera automàtica i aleatòria amb un lot d’ampolles d’oli d’oliva verge extra premiats en la darrera edició dels Premis CDO, que guardonen els millors olis de les DO protegides de la demarcació.

La Setmana de l’Energia se celebra del 22 al 28 de juny, coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, amb l'objectiu de sensibilitzar la societat en relació amb el canvi de model energètic en el qual hem d'avançar. Està organitzada per l'Institut Català d’Energia, les Diputacions de Tarragona, Barcelona, Lleida i Girona, la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i el Centre d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques de Girona (CILMA), i compta amb l'adhesió i la col·laboració d'Ajuntaments i entitats d’arreu de Catalunya. 

"Atenció: Les últimes dades de defuncions i contagis de coronavirus a Tarragona" "El nou moll de Balears, al Port de Tarragona, més a prop de ser una realitat"