Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Més de 350 estudiants de la URV, contractats gràcies al Fòrum d'Ocupació

La iniciativa esdevé anual punt de trobada entre universitaris i empreses del territori
Alguns universitaris s'interessen al Fòrum d'Ocupació del Campus Sescelades | URV

Gairebé 370 universitaris i exuniversitaris de la Rovira i Virgili han trobat feina gràcies a la nova edició del Fòrum d'Ocupació arreu del territori. Es tracta d'una iniciativa engegada per la URV que ja suma quinze edicions, i que pretén establir un punt de trobada entre la comunitat d'estudiants i desenes d'empreses del territori que cerquen cobrir les seves places i necessitats laborals. Enguany han estat quatre trobades diferents: a Bellissens (Reus), les Terres de l'Ebre, Sescelades (Sant Pere i Sant Pau) i Vila-seca.

 

 

Segons la URV, la suma dels quatre fòrums arreu de la demarcació s'han resolt amb més de 8.000 trobades entre estudiants i empreses. Fruit d'aquesta connexió, s'han signat un total de 367 nou contractes de treball i 144 més de pràctiques, unes xifres amb les quals la universitat pública de Tarragona es mostra especialment satisfeta. «Hem assolit amb èxit l'objectiu d'afavorir la inserció laboral dels estudiants i graduats de la nostra universitat», ha celebrat la URV.

 

Els tallers d'inserció laboral per a persones amb discapacitat, principal novetat

Un total de 140 empreses s'han deixat veure pels quatre punts de trobada entre els mesos de març i abril. La principal novetat de l'edició d'enguany del Fòrum ha estat la creació d'uns tallers per ajudar a persones amb discapacitat a adquirir competències en matèria d'inserció laboral, que van tenir lloc a l'edició del Campus Sescelades. Hi van participar un total de 31 persones, i la voluntat és mantenir la proposta per a pròximes edicions del Fòrum.

 

També et pot interessar

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris