NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Més de 350 estudiants de la URV, contractats gràcies al Fòrum d'Ocupació

La iniciativa esdevé anual punt de trobada entre universitaris i empreses del territori
Alguns universitaris s'interessen al Fòrum d'Ocupació del Campus Sescelades | URV

Gairebé 370 universitaris i exuniversitaris de la Rovira i Virgili han trobat feina gràcies a la nova edició del Fòrum d'Ocupació arreu del territori. Es tracta d'una iniciativa engegada per la URV que ja suma quinze edicions, i que pretén establir un punt de trobada entre la comunitat d'estudiants i desenes d'empreses del territori que cerquen cobrir les seves places i necessitats laborals. Enguany han estat quatre trobades diferents: a Bellissens (Reus), les Terres de l'Ebre, Sescelades (Sant Pere i Sant Pau) i Vila-seca.

 

 

Segons la URV, la suma dels quatre fòrums arreu de la demarcació s'han resolt amb més de 8.000 trobades entre estudiants i empreses. Fruit d'aquesta connexió, s'han signat un total de 367 nou contractes de treball i 144 més de pràctiques, unes xifres amb les quals la universitat pública de Tarragona es mostra especialment satisfeta. «Hem assolit amb èxit l'objectiu d'afavorir la inserció laboral dels estudiants i graduats de la nostra universitat», ha celebrat la URV.

 

Els tallers d'inserció laboral per a persones amb discapacitat, principal novetat

Un total de 140 empreses s'han deixat veure pels quatre punts de trobada entre els mesos de març i abril. La principal novetat de l'edició d'enguany del Fòrum ha estat la creació d'uns tallers per ajudar a persones amb discapacitat a adquirir competències en matèria d'inserció laboral, que van tenir lloc a l'edició del Campus Sescelades. Hi van participar un total de 31 persones, i la voluntat és mantenir la proposta per a pròximes edicions del Fòrum.

 

També et pot interessar

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris