Unas manos manejan un móvil y un ordenador portátil en una mesa

Suma't a la iniciativa de TarragonaDigital per donar visibilitat als negocis reoberts de la província

Volem fer d'altaveu dels negocis de Tarragona i informar de la seva nova situació. Inscriu-te, de forma gratuïta, a la guia d'empreses reactivades

En un moment tan delicat on, a poc a poc, estem reprenent l’oci i els serveis, és imprescindible que les empreses puguin donar visibilitat als seus negocis per a poder sobreviure. És per això que des del TarragonaDigital, com a mitjà d'audiència i referent a la província de Tarragona, volem mostrar el nostre compromís amb les persones i el teixit empresarial del nostre territori. Ajudant a les empreses, negocis i activitats a promocionar-se -de manera gratuïta- i que puguin explicar com estan retornant a la nova normalitat.

La guia del TarragonaDigital d'empreses reactivades i les seves mesures

Estem creant un directori classificat per sectors, de tots els negocis que vagin obrint novament les seves portes, encara que ho facin amb condicions diferents de les que tenien habitualment. De manera que, els lectors puguin tenir accés a la nova informació i característiques de cada empresa o activitat que es reprengui a la província de Tarragona.

Com inscriure's a la guia comercial?

Volem ajudar a tots els negocis i iniciatives. Si sou una empresa que oferiu serveis, productes o activitats podeu donar-nos més informació i explicar-nos la vostra situació, a través d'aquest breu formulari. Un cop l'hàgiu omplert publicarem els serveis que torneu a oferir, les noves condicions i característiques amb les quals treballeu a partir d'ara (horaris, venda online, reserva prèvia, promocions, aforament, etc.).

APUNTA'T AQUÍ

Si els lectors i els clients estan informats de les noves mesures de cada empresa, serà molt més fàcil respectar els protocols i seguir endavant amb la lluita col·lectiva per reactivar l'economia local i normalitzar la situació al més aviat possible. 


Comentaris