GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Joan Vendrell, metge de Joan XXIII, nou president de l'Associació Catalana de Diabetis

El doctor Vendrell és endocrinòleg a l'hospital tarragoní i catedràtic de Medicina i Cirurgia per la URV
El doctor Vendrell, a la fila interior, és el nou president de l'Associació Catalana de Diabetis | TarragonaDigital

 

El doctor Joan Vendrell, metge endocrinòleg a l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, és des del passat cap de setmana el nou president de l'Associació Catalana de Diabetis (ACD). El currículum acadèmic i professional de Vendrell ha avalat la decisió, i Joan Vendrell ho compaginarà amb altres càrrecs de gran prestigi dins el camp de la recerca i les ciències de la salut.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Joan Vendrell és catedràtic de Medicina i Cirurgia per la Universitat Rovira i Virgili, director de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili i codirector del Grup de Recerca en Diabetis i malalties metabòliques associades, dins la mateixa institució. La seva elecció com a nou president s'ha confirmat durant la celebració del quinzè congrés de l'Associació Catalana de Diabetis, que va tenir lloc el passat divendres, 22 de març.

 

L'ACD, un col·lectiu per «contribuir a la millora científica i professional» dels seus associats

 

L'associació es defineix com un col·lectiu que pretén «contribuir a la millora científica i professional» dels diversos professionals que en formen part, tots els amb el nexe comú de l'interès per la recerca sobre la diabetis. L'ACD promou congressos, cursos formatius i activitats divulgatives sobre aquesta branca d'investigació.

 

L'elecció del doctor Joan Vendrell és un gest que reivindica el potencial dels professionals del món sanitari als hospitals de Tarragona, en concret en el cas de Joan XXIII, entre les més altes esferes acadèmiques de Catalunya. D'entre els associats del col·lectiu, en destaquen metges, dietistes, infermers, educadors o podòlegs familiaritzats amb la diabetis.

 

També et pot interessar