El millor restaurant 芦amb segell personal禄 entre Tarragona i Reus, aquest dimecres a 'Joc de Cartes'

Els restaurants que competeixen s贸n Casa Coder i Sora Experience, de Reus, i A 3 Mans i Cal Mano, de Tarragona

Tarragonines, tarragonins, reusenques i reusencs, ha arribat el dia. Aquest dimecres, 30 de setembre, dos restaurants de Tarragona i dos de Reus competiran a 'Joc de Cartes' per determinar quin 茅s el millor restaurant 芦amb segell personal禄 entre les dues ciutats. Si la rivalitat entre les dues grans ciutats del Camp sovint ja treu fum de per si, dimecres saltar脿 a la pantalla petita de tots els televisors de Catalunya. 

L'equip del programa 'Joc de Cartes' va dur a terme la gravaci贸 del programa far脿 un mes, a finals d'agost. La pres猫ncia del presentador, Marc Ribas, i de les c脿meres de TV3 va aixecar molta expectaci贸 entre els ciutadans de les capitals el Baix Camp i el Tarragon猫s. 

Ha sigut un mes d'incertesa respecte quins serien els restaurants reusencs i tarragonins que competirien per esdevenir el millor. Ara el secret ja est脿 revelat. Els restaurants encarregats de representar la capital del Baix Camp s贸n Casa Coder, un dels negocis 芦amb m茅s solera禄 de la pla莽a del Mercadal, i el Sora Experience, amb una proposta innovadora 芦que sorprendr脿 espectadors i restauradors禄. Els dos de Tarragona s贸n l'A 3 Mans, 芦un restaurant amb cuina creativa amb dos propietaris que han viatjat pels fogons de mig m贸n禄, i Cal Mano, on el programa avan莽a que es trobaran amb una 芦vella coneguda禄. 

Aquesta nova temporada del 'Joc de Cartes' porta a la pantalla duels entre ciutats enemistades, com ara Sabadell i Terrassa, Sitges i Vilanova i la Geltr煤 o Girona i Figueres. Aquest dimecres, 30 de setembre, a les 22.42 hores, despr茅s de l'APM?, ser脿 el torn de Tarragona i Reus, i tot apunta que ser脿 un dels duels m茅s tensos d'aquesta nova temporada del programa. 

"Actualitzaci贸 llista 29 setembre: M茅s escoles i grups confinats a TGNper Covid-19" "La Diputaci贸 de TGN s'adhereix al manifest que rebutja la inhabilitaci贸 de Torra"