Captura d'un fragment d'un programa de 'Joc de Cartes' de TV3

El millor restaurant «amb segell personal» entre Tarragona i Reus, aquest dimecres a 'Joc de Cartes'

Els restaurants que competeixen són Casa Coder i Sora Experience, de Reus, i A 3 Mans i Cal Mano, de Tarragona

Tarragonines, tarragonins, reusenques i reusencs, ha arribat el dia. Aquest dimecres, 30 de setembre, dos restaurants de Tarragona i dos de Reus competiran a 'Joc de Cartes' per determinar quin és el millor restaurant «amb segell personal» entre les dues ciutats. Si la rivalitat entre les dues grans ciutats del Camp sovint ja treu fum de per si, dimecres saltarà a la pantalla petita de tots els televisors de Catalunya. 

L'equip del programa 'Joc de Cartes' va dur a terme la gravació del programa farà un mes, a finals d'agost. La presència del presentador, Marc Ribas, i de les càmeres de TV3 va aixecar molta expectació entre els ciutadans de les capitals el Baix Camp i el Tarragonès. 

Ha sigut un mes d'incertesa respecte quins serien els restaurants reusencs i tarragonins que competirien per esdevenir el millor. Ara el secret ja està revelat. Els restaurants encarregats de representar la capital del Baix Camp són Casa Coder, un dels negocis «amb més solera» de la plaça del Mercadal, i el Sora Experience, amb una proposta innovadora «que sorprendrà espectadors i restauradors». Els dos de Tarragona són l'A 3 Mans, «un restaurant amb cuina creativa amb dos propietaris que han viatjat pels fogons de mig món», i Cal Mano, on el programa avança que es trobaran amb una «vella coneguda». 

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Aquesta nova temporada del 'Joc de Cartes' porta a la pantalla duels entre ciutats enemistades, com ara Sabadell i Terrassa, Sitges i Vilanova i la Geltrú o Girona i Figueres. Aquest dimecres, 30 de setembre, a les 22.42 hores, després de l'APM?, serà el torn de Tarragona i Reus, i tot apunta que serà un dels duels més tensos d'aquesta nova temporada del programa.