GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els jutjats instal·len mampares de protecció per prevenir possibles contagis de Covid-19

Els serveis essencials els mantenen oberts malgrat l'Estat d'Alerta | La Generalitat vol rebaixar el servei
Les mampares s'ubicaran a partir de demà als llocs d'atenció al públic | Cedida

Les autoritats estan reforçant els jutjats de la demarcació amb noves mesures de protecció per prevenir i evitar possibles contagis de coronavirus en els punts de màxima afluència i les zones d'atenció al públic. En total, entre aquest divendres i el pròxim dilluns instal·larà 250 mampares transparents de policarbonat.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Les proteccions, en el cas de Tarragona, afectaran a les Oficines d'Atenció al Ciutadà (OAC), registre civil, jutjats de guàrdia, jutjats de violència contra la dona o els deganats. Fan un metre d'alçada per 0,75 d'amplada, s'han escollit resistents i de fàcil neteja per garantir la màxima seguretat.

 

La Generalitat vol reduir la plantilla de serveis mínims als jutjats: del 10% actual a un 5%

Els edificis judicials es troben en aquest moment únicament oberts per assumir serveis essencials els quals si s'aturen generarien perjudicis irreparables. És el cas de guàrdies, d'ordres de protecció de menors o dones, aixecament de cadàvers o actuacions amb detinguts.

 

La plantilla de serveis mínims actualment a la feina presencial és del 10% del total, un percentatge imposat per l'administració central i que la Generalitat proposa reduir a la meitat. Les mesures que sí que s'han congelat són altres com les vistes no urgents o les ordres i execucions de desnonaments.