Foment destinarà 6,5 MEUR a la millora de l'N-420 a la demarcació de Tarragona

El Ministeri també rehabilitarà el ferm de setze quilòmetres de l'N-340 entre el Perelló i l'Ametlla de Mar
Imatge d'arxiu d'unes obres de pavimentació en una carretera a Catalunya | ACN

Dues carreteres de la demarcació de Tarragona es veuran millorades en les pròximes dates. Per una banda, el Ministeri de Foment ha licitat un contracte per millorar l'N-420 al seu pas per les comarques tarragonines. També ha formalitzat un contracte d'obres a l'N-340, entre els municipis del Perelló i l'Ametlla de Mar, al Baix Ebre. 

Més de 6,5 MEUR per millorar l'N-420

La carretera N-420 travessa un total de quatre comarques tarragonines. Entra per la Terra Alta fins a arribar a l'autovia T-11 a Reus, passant per la Ribera d'Ebre i el Priorat. El Ministeri de Foment ha licitat un contracte de 6,54 milions d'euros per millorar aquesta carretera, entre els punts quilomètrics 859 i el 781, on es troba el límit administratiu entre la Terra Alta i el Matarranya, a l'Aragó. A més, també es preveu millorar diversos trams de l'antiga N-420 al llarg d'aquest mateix recorregut.

Obres en 16 quilòmetres de l'N-340

A més de la licitació per l'N-420, el Ministeri de Foment ha formalitzat el contracte per a la rehabilitació del ferm de l'N-340. En concret, el tram on hi haurà obres serà de setze quilòmetres entre els municipis del Perelló i l'Ametlla de Mar, al Baix Ebre. Els treballs es faran entre el punt quilomètric 1.106 i el 1.122.

L'objectiu principal dels treballs és l'allargament de la vida útil del ferm, essent això una millora de la seguretat viària i de la comoditat en la circulació en aquest tram. El cost d'aquesta adjudicació serà de 200.528,46 euros. 

"👉PREMIS: Nit de celebració per a la innovació i la sostenibilitat al Port de Tarragona" "🏛 El repte de mandat del nou president de l'Audiència Provincial de Tarragona"