Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Montse Ferrando, nova directora de l'Escola d'Enginyeria Química de la URV

Professora i investigadora en actiu, va guanyar les eleccions davant Joan Salvadó
La nova directora de l'ETSEQ de la Rovira i Virgili, Montse Ferrando | Cedida

L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química (ETSEQ) de la URV ja té nova directora. Des d'aquest mes de maig, la cúpula del centre adscrit a la universitat canvia de mans i la professora i investigadora Montse Ferrando ha agafat el relleu de Josep Bonet, qui ocupava el càrrec de director des de l'any 2015. L'ETSEQ és un dels grans puntals de la universitat de Tarragona, com a responsable dels estudis universitaris de química, on la URV es troba valorada com una de les millors del món.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Ferrando ha avançat que els seus principals objectius a la direcció de l'ETSEQ seran la consolidació d'una oferta d'estudis «atractiva i sostenible que doni resposta a les necessitats de la societat» i fer una passa endavant més per augmentar de nou el prestigi del centre, nacional i internacional, parant especial atenció als criteris que es valoren en els rànquings externs. Per aconseguir-ho, la nova directora planteja tres eixos: un model educatiu on l'estudiant es trobi al centre del procés d'aprenentatge, una aposta oberta per la difusió i la comunicació per aconseguir aquest prestigi addicional i un accent marcat per la visibilitat internacional de l'escola.

 

Montse Ferrando, la nova directora de l'ETSEQ, és experta en Tecnologia dels Aliments

Per tal d'esdevenir directora, Ferrando ha guanyat per només dos vots de diferència al també candidat Joan Salvadó —per un total de 25 a 23—, i on la junta del centre ha votat el nou rumb de l'ETSEQ. Montse Ferrando era fins ara, i des del 2010, la responsable d'ensenyament del grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris al centre. És professora de Tecnologia dels Aliments, forma part del departament d'Enginyeria Química i és també la investigadora en cap del grup de recerca 'FoodSE'.

 

És autora de més de 50 articles científics i capítols de llibres acadèmics, i va desenvolupar part de la seva formació doctoral i experiència professional a les universitats de Karlsrhue i Aachen, a Alemanya.

 

També et pot interessar

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris