Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Un centenar de persones busquen oportunitats empresarials al Fòrum d'Inversió CATSUD

Emprenedors i inversors del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre s'han trobat a la tercera edició del Fòrum
El organitzadors del Fòrum han ajudat als emprenedors a preparar la presentació | TarragonaDigital

 

Les persones emprenedores del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre han tingut l'oportunitat de buscar possibles persones inversores al Fòrum d'Inversió CAT SUD. Aquest esdeveniment s'ha dut a terme avui, dijous 31 de gener al Palau de Congressos de Tarragona, i ha acollit a un centenar de persones. Aquesta esdevé la tercera edició del Fòrum d'Inversió CAT SUD, una oportunitat per aquelles persones que vulguin començar un negoci.

 

Enguany és la tercera edició que es porta a cap el Fòrum d'Inversió CATSUD | Cedida

 

Una oportunitat de negoci per emprenedors

En aquesta edició s'ha presentat un total de set idees de negoci les quals abans s'havien escollit prèviament. Aquest fòrum està organitzat per la Diputació de Tarragona i els ajuntaments de Reus i Tarragona, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Rovira i Virgili. En la jornada d'avui s'han presentat les propostes de negoci seleccionades a un públic de possibles inversors.

 

Set projectes al Fòrum d'Inversió CAT SUD

Un total de set projectes han estat seleccionats i són; l'AirGO, que consisteix en un passamuntanyes d'antipolució, l'AppOrigen, que es basa en el desenvolupament d'aplicacions personalitzades al núvol; Balamis, que detecta la humitat del sòl per teledetecció; BiosferTeslab, que ha dissenyat un test que serveix per a millorar la predicció del risc cardiovascular. 

 

Les start-ups o emprenedors del territori van poder presentar els projectes fins al dia 21 de desembre | TarragonaDigital.com

 

Projectes seleccionats prèviament

Tanmateix s'ha presentat la proposta Haulap, una web i també una aplicació que posa en contacte persones que han d'enviar un paquet amb persones que fan el mateix trajecte que faria el paquet, per optimitzar recursos; el Restaurant a Casa, que ofereix un servei d'entrega a domicilis de menjar, finalment el projecte Rio Carbon Work, que es dedica a fabricar taules personalitzables de skateboard, longboard i snowboard amb característiques de gran nivell tecnològic.

 

Espai de trobada d'emprenedors i inversors

Enguany el Fòrum d'Inversió CAT SUD ha comptat amb la presència d'un dels emprenedors de la primera edició del Fòrum, Josep Cester, que va impulsar el projecte Place To Plug, una empresa que posa en contacte els usuaris de vehicles elèctrics amb punts de recàrrega. Més de cent persones han participat en l'edició d'enguany, que ha fet consolidar al territori el Fòrum d'Inversió CAT SUD.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris