El vaixell Navi Sky, atracat al Dic de Llevant del Port de Tarragona

El Port de Tarragona resol la subhasta del vaixell abandonat Navi Sky, atracat al Dic de Llevant des del gener

L’empresa OCMIS MARITIME S.L ha guanyat la subhasta per 710.000 euros

El Port de Tarragona ha resolt la subhasta del vaixell Navi Sky, atracat al Dic de Llevant des del passat mes de gener. L'empresa de Castelló OCMIS MARITIME S.L. ha sigut qui es va endur, la setmana passada, la subhasta del vaixell per un preu final de 710.000 euros

La Taula de la Subhasta Pública de l'Autoritat Portuària de Tarragona va celebrar la subhasta dijous passat, 22 d'octubre, acte que es va iniciar amb l'obertura dels sobres de les tres empreses participants que contenien les ofertes inicials amb un preu màxim de 370.000 euros. L'oferta de l'empresa OCMIS MARITIME S.L. va ser, a l'inici de 350.000 euros.

La subhasta va començar, doncs, a partir dels 370.000 euros. Les empreses participants van poder fer les licitacions a 'viva veu' fins a arribar al resultat final de la subhasta pública amb els 710.000 euros oferts per OCMIS MARITIME, entitat amb seu a Castelló, constituïda el 2016 i que es dedica al transport marítim de mercaderies.

El Navi Sky, abandonat al Port des del gener

El vaixell Navi Sky es troba atracat a la prolongació del Dic de Llevant del Port de Tarragona des del passat mes de gener del 2020. L'embarcació té la bandera de la República de Palau, a Oceania. El vaixell és un mercant de càrrega general construït per China State Ship Building Corp, el 1998, amb una eslora total de 100,62 metres i una mànega de 16,2 metres. L'embarcació es troba en estat d'abandó, però la seva estructura, equipament i maquinària estan en bon estat de conservació. 

Davant la situació del vaixell, el passat 30 de setembre el Port de Tarragona va fer pública la resolució per la qual s'acordava la licitació per a la subhasta del vaixell, i des d'aquell moment les empreses van poder presentar les seves ofertes fins al 14 d'octubre.


Comentaris