INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Repsol inicia la posada en marxa de la planta d'olefines i avisa d'episodis de «soroll i flama a la torxa»

Els episodis visibles s'allargaran durant les properes 36 hores | Aquesta part del Complex Industrial de Tarragona estava aturada des del passat 20 de desembre

Repsol inicia la posada en marxa de la planta química d'olefines del seu Complex Industrial de Tarragona, que estava aturada des del passat 20 de desembre per un problema en una de les calderes del cracker. La petroliera adverteix que, per garantir la seguretat del procés, es farà ús de la torxa i, per tant, es produiran episodis visibles de flama i soroll.

 

La informació l'ha donat a conèixer l'Ajuntament de Constantí que ha anunciat als ciutadans a través de les xarxes socials la informació facilitada per la companyia. Segons el comunicat enviat per Repsol, finalitzats els treballs de reparació de la caldera de la planta d'olefines «hem notificat al Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) que iniciem el procés de posada en marxa de la planta i que durant les pròximes 36 hores es produiran episodis de soroll i flama a la torxa».

 

 

En aquest sentit, la multinacional ha assenyalat que aquests episodis, com sempre expliquen, «són inevitables per raons de seguretat». Així mateix, Repsol ha afirmat que «sentim les molèsties que això pot ocasionar i procurarem minimitzar-les, però sempre prioritzant la seguretat de les instal·lacions i, òbviament, de les persones que hi treballem».

Més notícies de la categoria Àrea Metropolitana