Mat铆 de cues a les carreteres tarragonines per l'operaci贸 sortida de Sant Joan

Durant tota la jornada les carreteres del Camp de Tarragona es veuran afectades per l'operaci贸 sortida del pont de la revetlla de Sant Joan
Imatge d'arxiu d'unes retencions a les carreteres catalanes | CatalunyaDiari.cat

 

A causa de la revetlla de Sant Joan les carreteres catalanes estan patint diverses retencions en la circulaci贸 de vehicles i a les comarques de Tarragona tamb茅. Concretament les afectacions vi脿ries tenen lloc a l'N-340 a l'altura del terme municipal del Vendrell on hi ha 5 quil貌metres de retencions en sentit sud.

 

Es preveu que al llarg de la jornada aquestes retencions i complicacions en la circulaci贸 a les carreteres catalanes se segueixin produint, per aquest motiu els serveis de Tr脿nsit recomanen extremar la prud猫ncia al volant.

 

 

 

Tamb茅 i amb motiu de l'operaci贸 sortida al terme municipal d'Altafulla hi ha circulaci贸 amb retencions a l'AP-7 en sentit sud cap a Tarragona, concretament en el punt quilom猫tric 232-231. Hi ha retencions de m茅s d'un quil貌metre en aquesta via.

 

 

 

 

A l'altura del terme municipal Coma-ruga tamb茅 hi ha dificultats en la circulaci贸 a la carretera N-340 en direcci贸 a Tarragona, concretament al punt quilom猫tric 1185. En aquesta via la circulaci贸 s'est脿 produint amb retencions.

 

鉂桸ot铆cia en ampliaci贸. La redacci贸 de Tarragona Digital est脿 treballant per ampliar aquesta informaci贸. S'anir脿 actualitzant quan hi hagi m茅s informaci贸.

Podeu enviar imatges, v铆deos o m茅s informaci贸 d'aquesta not铆cia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.