Seguiment desigual a la vaga d'estudiants d'aquest dimecres a Tarragona

Dos de cada tres alumnes de les Terres de l'Ebre s'han adherit a la protesta, l'índex més alt del país
Imatge de la façana del rectorat de la URV | Ismael Llanes

El seguiment dels estudiants de secundària a la convocatòria de vaga d'aquest dimecres ha estat desigual, segons les dades recollides pels diferents serveis territorials fins a les 13.00 hores i facilitades pel Departament d'Educació. Les Terres de l'Ebre són la regió catalana on la convocatòria ha tingut una major incidència, amb el 63,76% d'estudiants secundant la vaga, mentre que a les comarques del Camp de Tarragona el seguiment de l'aturada ha estat de poc més del 30%.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Les dades d'Educació informen de la incidència de la vaga als cursos de tercer i quart d'ESO, de primer i segon de batxillerat i als cicles de formació professional de grau mitjà i de grau superior. En el cas de la Universitat Rovira i Virgili (URV), el seguiment també ha estat desigual i l'aturada només ha estat completa a la facultat d'Arquitectura. Un 50% de suport al Campus Catalunya i un 35% a Sescelades són indicadors d'aquest suport desigual a l'acció convocada pel sindicat SEPC.

També et pot interessar

"✈BONA NOTÍCIA: L'Aeroport de Reus acabarà aviat les obres d'ampliació de la terminal!" "💪 BONA NOTÍCIA: El gran avenç informàtic de la URV en la lluita contra el càncer"