GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQU脥 i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Not铆cies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tarragona, la demarcaci贸 catalana amb menys casos greus per coronavirus

Han mort un total de 13 persones a causa de la malaltia
Tarragona, la regi贸 amb menys afectaci贸 greu pel coronavirus. | EFE

 

 

Tarragona 茅s la demarcaci贸 catalana on menys incid猫ncia t茅 el coronavirus pel que fa a casos greus. El Departament de Salut confirmava aquest dijous quatre noves v铆ctimes mortals per coronavirus a la demarcaci贸, que en suma tretze 鈥攐nze al Camp de Tarragona i 2 a les Terres de l'Ebre. A m茅s, en el mateix balan莽 de dades, la Generalitat explicava que, en tota la demarcaci贸, hi ha un total de 49 persones hospitalitzades a l'UCI.

 

Tarragona, la demarcaci贸 catalana amb una xifra inferior de casos greus

Les dades deixen les comarques de Tarragona en molt bona posici贸 respecte a la resta de Catalunya pel que fa a la crisi del coronavirus. Si observem la xifra de persones mortes a les quatre demarcacions catalanes, Tarragona ocupa la darrera posici贸 en xifres absolutes, malgrat ser la segona en poblaci贸 鈥攗ns 795.000 habitants.

 

Mentre al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre han mort un total de 13 persones, en dades d'aquest dijous al vespre; a les comarques de Lleida han estat 22 鈥攁mb una poblaci贸 notablement inferior, de 433.000 habitants. A les comarques gironines, amb una xifra de poblaci贸 similar a les comarques de Tarragona 鈥762.000鈥, la xifra de morts es dispara molt m茅s i se situa en 46. Pel que fa a Barcelona, on les magnituds poblacionals s贸n molt m茅s elevades, han mort 799 persones per coronavirus.

 

Pel que fa a casos greus, de pacients ingressats a l'UCI, al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre n'hi ha 49. En xifres absolutes, nom茅s queda per sota Lleida, amb 37, per貌 la poblaci贸 lleidatana 茅s molt menor i, per tant, la incid猫ncia del coronavirus en casos greus segueix estant per sota a Tarragona. A Girona hi ha 68 pacients ingressats a l'UCI mentre que, com 茅s l貌gic, el gruix es concentra a les comarques barcelonines, amb 1.033 pacients greus.