Covid-19: Aïllen 4 treballadors d’IQOXE després de confirmar un cas positiu

L'infectat, un operari de manteniment de l'empresa 'Dominion' | En total, són més d'una desena de persones en quarantena
La planta d'IQOXE a la Canonja, en una imatge d'arxiu | Àngel Ullate

Un total de quatre treballadors de l’empresa IQOXE es troben en quarantena després d'haver estat en contacte amb un altre operari que ha donat positiu en coronavirus. Segons ha pogut confirmar TarragonaDigital, la persona infectada forma part de l'empresa externa de manteniment 'Dominion'la mateixa companyia on va morir un treballador fa molt pocs dies— i va donar positiu el passat divendres, després d'haver estat treballant durant dos dies a les instal·lacions tarragonines d'IQOXE amb total normalitat. 

Quatre treballadors d'IQOXE i altres nou de Dominion que van tenir contacte amb l'afectat en l'entorn laboral han estat aïllats de forma preventiva des que ha transcendit el positiu a la prova PCR, i estan ara mateix pendents dels resultats de la prova que hauran de dictaminar si retornen o no als seus llocs de treball habituals. Fonts consultades per aquest mitjà apunten que l'home no s’hauria contagiat a la planta d’IQOXE a la Canonja, sinó en l’entorn familiar.

"Por al sector turístic de TGN: «Un segon confinament acabaria amb nosaltres»" "Creix la incertesa i la preocupació entre les colles castelleres a causa de la Covid-19"