La URV becarà 50 estudiants de màster el pròxim curs

Els alumnes preinscrits per al curs 2019/2020 ja poden presentar les seves sol·licituds | El termini tancarà el 20 de juny
Els estudiants de màster de la URV ja poden demanar les beques per al curs vinent | URV

La Universitat Rovira i Virgili ajudarà amb 50 beques per a estudiants de màster del curs 2019/2020. La universitat pública de Tarragona defensa que vol «facilitar l'accés als estudis de màster a aquelles persones amb un bon expedient acadèmic i amb mèrits en el currículum», i el termini de presentació de sol·licituds per optar a aquestes beques ja està obert. Tancarà el pròxim 20 de juny. En cas de rebre la beca, els estudiants no hauran de sufragar les despeses de la matrícula del màster que cursin el pròxim curs.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Segons ha anunciat la mateixa universitat, es tindrà en compte l'avaluació de l'itinerari curricular i les ponderacions de l'expedient acadèmic a l'hora de valorar les sol·licituds. És a dir, uns criteris purament acadèmics per ajudar a mig centenar d'alumnes. Els becats hauran de ser estudiants de màster de nou accés que ja hagin formalitzat la seva preinscripció en algun dels 52 màsters de la URV per al pròxim curs acadèmic.

 

La preinscripció als màsters de la Rovira i Virgili, oberta fins el 15 de maig

 

El termini per preinscriure's als màsters 2019/2020 de la Universitat Rovira i Virgili està obert fins al 15 de maig i, per tant, els alumnes que encara no s'hagin posat mans a l'obra encara són a temps d'optar a aquestes noves beques. Els ajuts cobreixen l'import de les matrícules que es cursen per primera vegada i, en el cas dels màsters previstos per a dos anys, també preveuen l'excepció de la matrícula en el segon curs. En el cas dels estudiants internacionals, a més, es preveu una beca addicional de 1.000 euros per sufragar el cost del viatge.

 

També et pot interessar

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris