La URV es consolida entre les millors del món en Química i en Enginyeria Química

El prestigiós rànquing QS 2020 confirma la tendència | També destaca en Ciència dels Materials

La Universitat Rovira i Virgili (URV) torna a aparèixer, un any més, entre les millors universitats del món al prestigiós QS World University Rankings by Subject de l'any 2020. Ho fa en tres especialitats concretes: Química (entre les 300 millors del món), Ciència dels Materials (entre les 400 millors) i, per primera vegada, també en Enginyeria Química (entre les 400 millors facultats del planeta).

Aquesta actualització de la llista reforça el prestigi d'una URV que en l'any 2019 apareixia amb força, però no tanta en dues d'aquestes tres branques reconegudes, en un any on també va aconseguir aparèixer, per primera vegada, al rànquing internacional més selecte que escull les millors universitats del món en base al valor de les seves recerques. Ocupava el lloc 700 entre prop de 20.000 centres universitaris analitzats, i enguany encara no s'ha fet pública l'actualització del rànquing.

L'impacte de les recerques i les citacions rebudes, grans armes internacionals de la URV

Els principals indicadors per a la publicació d'aquesta llista han estat la reputació internacional de les institucions a través d'enquestes a acadèmics de tot el món, l'impacte de les recerques a través de les citacions rebudes —la principal arma de la Rovira i Virgili—, la productivitat de la feina de recerca.

També et pot interessar

"💦💰 Gran inversió per reparar desperfectes de la llevantada d'octubre a Tarragona" "🔴 URGENT: Un hospital de TGN començarà a fer les proves del coronavirus"