ruta-tapa-riudoms

La 8a edició de la Ruta de Tapes Gaudí de Riudoms arrenca carregada de premis

Aquest divendres 15 de març es donarà el tret de sortida a la nova edició de la Ruta de Tapes Gaudí

Riudoms es prepara per celebrar la 8a edició de la Ruta de Tapes Gaudí.  Enguany hi participaran deu establiments del municipi, oferint una tapa i una beguda pel tradicional preu de 2,50 euros. Els restauradors entraran en una  competició perquè la seva proposta sigui la que més agradi als comensals  que, durant diversos dies, podran passejar pels locals del municipi fent un tast de cadascuna d'elles.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La jornada durarà dos caps de setmana consecutius, és a dir, del dia 15 al 17 de març i, posteriorment, del dia 22 al 24 de març. Durant aquests dies, veïns i veïnes del municipi podran gaudir de les novetats que els deu establiments tenen preparades. Aquestes són Mai i Terra, del Sake Sushi; Timbal de Porc, d'Atura’t; Daus de Pollastre, del Bar Pepe 2; Barca Marinera, de Katacrep; Calçotada e tapa, del K l’Eva;  Estivi-23 anys de dedicació, de la Pizzeria Caprici; Trenka-these, de la Braseria Sant Antoni; The Co&Do, de La Confiteria; Del Delta a Riudoms, del Bar Casal; i Pernil escarxofat, de la Cafeteria D’acord.

Una edició carregada de premis

Enguany s'oferiran diverses modalitats de premis pels participants. El més llaminer és el  Premi Estrella, valorat en 200 euros, el qual se sortejarà entre els participants que tastin totes les tapes de la 8a edició. Per comprovar l'acció, s'haurà de presentar la butlleta segellada per tots els establiments. Alhora, seran els mateixos participants els que actuaran com a jurat per escollir la millor tapa d'aquesta 8a edició.

Per aquells que ho prefereixin, poden guanyar premis a través de la seva actuació a les xarxes socials. Caldrà seguir el perfil de la Ruta de Tapes Gaudí de Facebook i d'Instagram i, alhora, publicar les fotografies que cadascú consideri adients de la Ruta de Tapes Gaudí amb l'etiqueta  #tapesgaudi2019. El premi d'aquesta segona modalitat és un val de 30 euros per a gastar en qualsevol dels deu establiments  que participen en les jornades gastronòmiques.

L'última modalitat de premis és el sorteig d'un val de 30 euros per cadascun dels establiments participants.  Per poder participar en aquest sorteig, caldrà emplenar el tiquet que se us donarà a cada establiment després de consumir una tapa, en el qual es requeriran les dades de contacte per tal de comunicar-vos si sou els guanyadors.