PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

Els actes que ompliran de vida el poble medieval deshabitat de Castelló aquest cap de setmana

La «Nit de Trobadors de Lluna» i la XX Rústic Festa a Castelló, al poble medieval del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant
Castelló, poble abandonat que compta amb un ambiciós projecte de recuperació | Tarragona Digital
 

Castelló és el poble medieval deshabitat del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant que s’intenta recuperar amb activitats com la «Nit de Trobadors de Lluna»  la XX Rústic Festa durant el cap de setmana del 24 i 25 d’agost.

 

La «Nit de Trobadors de Lluna»

El pròxim divendres 24 d’agost, a partir de les 22.00 hores, es durà a terme la «Nit de Trobadors de Lluna» en el poble medieval de Castelló. En aquest acte es podrà gaudir de l’actuació de la soprano Susanna Sarrà, juntament amb Olga Prats, tocant el seu violoncel i contrabaix, del violí de Marcel Pascual, Miquel Javaloy a la guitarra i de la veu i la guitarra de Josep González.

 

Vintena edició de la Rústic Festa

L'endemà, el dissabte 25 d'agost, es realitzarà la XX Rústic Festa, un festival que s’adreça a un públic familiar. Els actes d’aquesta festa familiar tindran lloc entre les 17.30 hores fins ben entrada la matinada. Hi haurà espectacles infantils, tallers i jocs tradicionals per als més petits.

 

Com a novetat d’aquest any, de les 18.00 hores a les 20.00 hores, en una de les cases rehabilitades es podran fer diverses activitats sota el títol «Explora les emocions: 'coaching' lúdic, 'mindfulness', meditació infantil i per a adults». Per a poder participar-hi cal dur roba còmoda, tovallola, manta o màrfega. 

 

A partir de les 22.00 hores està programada la Trobada d’Acordionistes, on actuaran els acordionistes locals, dels Dolçainers del País Valencià i els Acordionistes del Pirineu, a més de poder gaudir de música tradicional amb harmònica. Finalment, a mitjanit, Belda i Marc Serrats i Dj del Terreno pujaran a l’escenari. I durant tota l’estona hi hauran parades de menjar i una zona de cocteleria per a aquells que vulguin berenar o sopar.

 

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant acull «La nit dels Trobadors de Lluna» i la XX Rústic Festa | Cedida

 

Els diners es destinaran a la rehabilitació de Castelló

El preu de les entrades a la «Nit de Trobadors de Lluna» és de 6 euros i tota la recaptació serà destinada a la rehabilitació de la casa de Cal Santo de Castelló. Per a la XX Rústic Festa, el preu és de 10 euros cada adult , 6 euros per als infants d’entre 4 i 10 anys i és gratuïta per als menors de 4 anys; si es compren a la web de la Masia de Castelló de manera anticipada, el preu és de 8 i 5 euros.

 

Els adults tenen l’opció de comprar un abonament que inclou l’entrada a les dues activitats per tan sols 14 euros. Tant la Rústic Festa com La Nit de Trobadors de Lluna estan organitzades per l’Associació Masia de Castelló i l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant hi col·labora.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris