Gegants d'Almoster

Els actes del darrer cap de setmana de Festa Major a Almoster

Els actes restants més destacats són el correfoc, la revetlla jove amb la música de Cat Rock i la festa aquàtica

Després de donar el tret de sortida a la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén, Almoster encara la recta final de la seva festa major aquest cap de setmana, amb actes destacats com el correfoc, la revetlla jove amb l'actuació de Cat Rock o la festa aquàtica. Aquest dimecres, a partir de les cinc de la tarda, hi haurà un parc infantil i manualitats per als nens i nenes, i més tard una xocolatada popular i cinema a la fresca. 

Podeu veure les imatges sel Seguici Popular de la Festa Major d'Almoster d'enguany en aquest enllaç.

Un correfoc especial amb la celebració dels deu anys dels Diables d'Almoster

El dijous arribarà l'hora del sopar d'homenatge a la gent gran, a les vuit del vespre, i el concert de Marc Anglarill, que amenitzarà la nit. Divendres arribarà la festa amb el correfoc de Festa Major, aquest any més especial, ja que el Ball de Diables celebra deu anys, i el Sokarrat i els convidats, les colles de diables de les Borges del Camp i Montblanc. A continuació es farà la tradicional ballada nocturna a la piscina municipal, i poc abans de les dotze de la nit, començarà la Revetlla Jove, amb l'actuació dels Cat Rock.

El dissabte al matí serà el torn dels tornejos, de futbol i de Fifa 18, i a la tarda arribarà la festa aquàtica i el tradicional partit entre solters i solteres i casats i casades. A la nit se celebrarà el sopar popular de Festa Major sota els arbres de la Parada de l'Envelat. Les reserves es poden fer al bar l'Ateneu entre aquest dimarts 17 de juliol i el pròxim dimecres 25 de juliol. Després del sopar l'Orquestra Gira-Sol posarà la música al Ball de Festa Major.

Concurs de truites i castell de focs per acabar la Festa Major d'Almoster

Per acabar, el diumenge al voltant de les dotze del matí, els campaners d'enguany faran el repic de Festa Major per anunciar la sortida dels nans des de la plaça de l'Església, que faran la tradicional ballada amb l'acompanyament de la música dels Vitxets. Tot seguit es farà la processó amb totes les associacions culturals del poble i en acabar se celebrarà la missa en ofrena dels nans Era i Abdó. A les dues del migdia, s'oferirà un vermut popular a tots els almosterencs, que precedirà el dinar popular amb música en directe. Al vespre, se celebrarà el concurs de truites, i a la nit, la música de les havaneres serà la protagonista. Per acabar, el castell de focs posarà el punt final a la Festa Major d'Estiu.

Podeu consultar el programa de Festa Major en aquest enllaç.


Comentaris