Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Un mort i un ferit greu en un accident de trànsit a l'N-420, a Gandesa

L'Ajuntament de Prades licita el bar del Centre Cívic

Els projectes han d'acompanyar la dinamització sociocultural pròpia d'aquest complex municipal
Centre cívic municipal on es licita el bar | cedida

 

El passat 14 de setembre, l'Ajuntament de Prades va anunciar l'obertura del període de licitació de l'ús del bar situat al Centre Cívic, al carrer Muralla número 3 del municipi del Baix Camp.

 

La licitació del bar serà a partir dels 6.720 euros

El consistori ha fixat un seguit de criteris per a aquells que estiguin interessats a gestionar el bar. Destaca especialment tenir en compte l'ús del Centre cívic com un espai per al desenvolupament d'activitats educatives, culturals i d'oci, motiu pel qual el bar s'ha de concebre com un complement dels serveis d'aquest equipament i, en conseqüència, ha d'oferir una imatge atractiva i respectuosa per a tots els sectors de la població, tot col·laborant en les activitats i els objectius del Centre cívic.

 

No menys rellevant, són els criteris econòmics i és que, durant la vigència de la concessió, s'haurà de satisfer un cànon mínim anual de 6.720 euros, podent oferir-lo superior per tal de tindre més possibilitats d'obtenir la licitació.

 

Licitació oberta a tothom

Pel que fa a les persones que vulguin optar a la licitació, és totalment lliure i, fins al dia 10 d'octubre, les propostes ja es poden presentar amb la documentació pertinent al consistori del municipi del Baix Camp, en horari d'oficina, de dilluns a divendres, de vuit del matí a tres de la tarda. La concessió garantirà un període de cinc anys d'explotació a la persona adjudicada.

 

D'aquesta manera la proposta dels empresaris o emprenedors interessats, serà valorada a partir de la proposta de funcionament del bar, l'experiència en la gestió d'activitats similars desenvolupades al municipi de Prades, i la proposta econòmica, que serà la més rellevant.

 

Tota la informació relativa a aquesta qüestió es pot trobar a la web de l'ajuntament de Prades, on es posa a disposició dels interessats el conjunt de condicions i documentació necessària per a optar a la licitació.

 

Bar a licitació al Centre cívic municipal | cedida

 

Comentaris