Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Troben el cadàver de Janet Jumillas

L'Ajuntament de Prades licita el bar del Centre Cívic

Els projectes han d'acompanyar la dinamització sociocultural pròpia d'aquest complex municipal
Centre cívic municipal on es licita el bar | cedida

 

El passat 14 de setembre, l'Ajuntament de Prades va anunciar l'obertura del període de licitació de l'ús del bar situat al Centre Cívic, al carrer Muralla número 3 del municipi del Baix Camp.

 

La licitació del bar serà a partir dels 6.720 euros

El consistori ha fixat un seguit de criteris per a aquells que estiguin interessats a gestionar el bar. Destaca especialment tenir en compte l'ús del Centre cívic com un espai per al desenvolupament d'activitats educatives, culturals i d'oci, motiu pel qual el bar s'ha de concebre com un complement dels serveis d'aquest equipament i, en conseqüència, ha d'oferir una imatge atractiva i respectuosa per a tots els sectors de la població, tot col·laborant en les activitats i els objectius del Centre cívic.

 

No menys rellevant, són els criteris econòmics i és que, durant la vigència de la concessió, s'haurà de satisfer un cànon mínim anual de 6.720 euros, podent oferir-lo superior per tal de tindre més possibilitats d'obtenir la licitació.

 

Licitació oberta a tothom

Pel que fa a les persones que vulguin optar a la licitació, és totalment lliure i, fins al dia 10 d'octubre, les propostes ja es poden presentar amb la documentació pertinent al consistori del municipi del Baix Camp, en horari d'oficina, de dilluns a divendres, de vuit del matí a tres de la tarda. La concessió garantirà un període de cinc anys d'explotació a la persona adjudicada.

 

D'aquesta manera la proposta dels empresaris o emprenedors interessats, serà valorada a partir de la proposta de funcionament del bar, l'experiència en la gestió d'activitats similars desenvolupades al municipi de Prades, i la proposta econòmica, que serà la més rellevant.

 

Tota la informació relativa a aquesta qüestió es pot trobar a la web de l'ajuntament de Prades, on es posa a disposició dels interessats el conjunt de condicions i documentació necessària per a optar a la licitació.

 

Bar a licitació al Centre cívic municipal | cedida

 

Comentaris