ÚLTIMA HORA

Ingressa a presó el detingut per gihadisme a Reus, considerat un 'cibersoldat' de Daesh

L'Ajuntament fa un reconeixement al Club Patí Riudoms

L'equip d'hoquei va aconseguir aquesta temporada l'ascens a la Primera Divisió Catalana, la segona millor categoria de l'àmbit català
Imatge de l'acte de reconeixement a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Riudoms. | cedida

 

Aquesta temporada ha estat un èxit per a la secció d'hoquei patins del Club Patí Riudoms, que ha aconseguit l'ascens a la Primera Divisió Catalana. Amb motiu d'aquesta notícia, l'Ajuntament de Riudoms ha volgut fer un reconeixement a l'equip, els jugadors i el cos tècnic. Per això, aquest passat dissabte, 20 de juliol, al migdia, el consistori va rebre l'equip del Club Patí al Saló de Plens de l'Ajuntament.

 

«Aquest triomf és un premi a l'esforç dels jugadors»

En l'acte hi van participar l'alcalde, Sergi Pedret; la regidora d'Esports, Inma Parra; i Xavi Llorens, capità de l'equip. El batlle va aprofitar per destacar els valors i la feina que fa el Club amb l'esport base, tant amb la secció de l'hoquei patí com amb la resta. Per la seva banda, la regidora d'Esports va assegurar que «aquest triomf és un premi a l'esforç dels jugadors, de l'equip tècnic, de la junta i al suport incondicional de la família i els aficionats».

 

Xavi Llorens, capità de l'equip, també va destacar la cohesió de l'equip, que considera una família, i va agrair a totes les persones i empreses que fan possible el seu dia a dia, com també al consistori per l'acte de reconeixement.