Albert, el petit cuiner de Castellvell, prediu el futur i és expulsat de MasterChef Junior

«Jo vull marxar a la tercera setmana, ni més ni menys», va dir... i dit i fet | Ara, anhela la repesca i arribar a la final

 

 

 

L’Albert, el cèlebre petit xef i representant tarragoní al programa televisiu MasterChef Junior, va dir divendres adéu al certamen. Carismàtic, divertit i fan de ‘Cine de Barrio’, el cuiner de Castellvell del Camp (Baix Camp) es va acomiadar, juntament amb la Vega i el Lucas, de Jordi Cruz —el seu aliat i valedor—, els seus col·legues i la resta del jurat.

 

Precisament, durant el programa de divendres, 3 de gener, Cruz va ser crític amb el seu deixeble, de només deu anys, a qui va instar a deixar la cuixa de pollastre que s’estava menjant —«Albert, això sembla un àpat medieval»— i posar-se «a 'currar'» de veritat amb els seus companys.

 

 

Ara, anhela la repesca... i també la final

Després de predir la seva estada al programa de TVE en l’últim capítol, on va afirmar que «jo vull marxar a la tercera setmana, ni més ni menys», el nen de Castellvell ja anhela la seva tornada i espera ara la repesca. I no només això, vol ser a la final! Ara bé, haurà de millorar el seu brownie.

 

 

També et pot interessar