ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

L'Albiol posa en marxa un nou servei de guardatermes per millorar la seguretat

Els nous agents estan formats com a guardes rurals i faran tasques de prevenció i dissuasió al municipi
L'Albiol posa en marxa un nou servei de guardatermes per millorar la seguretat | Ajuntament de l'Albiol

 

Des del passat 1 de febrer, l'Albiol i tot el seu terme municipal, compten amb la presència d'un nou guardatermes, un guarda rural que s'encarregarà de vetllar de la seguretat del municipi. La mesura, emparada per l'Ajuntament, respon a la voluntat de disposar d'un servei preventiu i dissuasiu, que vigili per tot el terme i que, en cas de detectar moviments estranys o sospitosos, pugui actuar o posar la situació en coneixement dels Mossos d'Esquadra.

 

Especial atenció per les zones habitades

La prestació d'aquest nou servei va a càrrec d'una empresa especialitzada en guarda rural que l'Ajuntament ha contractat. Aquests treballadors estan convenientment formats i titulats com a guardes rurals per part del Ministeri de l'Interior i habilitades per la Direcció General de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil.

 

Tot plegat uns guardes rurals que donen servei per tots els 20,34 km² del terme municipal de l'Albiol, posant un èmfasi especial en vigilar les zones habitades, sigui la urbanització Masies Catalanes, el nucli històric de l’Albiol, el nucli de Bonretorn o els diferents masos que resten escampats pel terme.

 

 

Imatge del municipi de L'Albiol. | TarragonaDigital

 

Els albiolencs es mobilitzen per ajudar la família que va perdre la casa

El passat dissabte, 26 de gener, un incendi a la zona de les Masies Catalanes va deixar l'habitatge d'una família completament calcinat. Davant la impossibilitat de tornar a casa, veïnes i veïns de l'Albiol s'han bolcat en una campanya recaptativa per tal d'ajudar els afectats.

 

Vuit dotacions de Bombers de la Generalitat van treballar en les tasques d'extinció de l'incendi a l'habitatge; però en estar fet completament de fusta, l'immoble va quedar massa afectat per les flames i va deixar la família sense llar.

 

D'aquesta manera, l'Ajuntament de l'Albiol va posar a disposició de veïnes i veïns un número de compte per donar suport a la família, i ja ha anunciat que s'està treballant per organitzar un acte solidari per recaptar fons.

 

Estat en què va quedar la casa cremada de l'Albiol | Cedida