GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Cafeteria D'acord guanya el primer premi de la vuitena Ruta de Tapes Gaudí de Riudoms

S'han venut gairebé 10.000 tapes en els deu establiments participants
La Cafeteria D'acord guanya el primer premi de la vuitena Ruta de Tapes Gaudí de Riudoms | Ajuntament de Riudoms

 

 

El passat dilluns 8 d'abril, la sala de plens de l'ajuntament de Riudoms va acollir l'acte de lliurament de premis de la vuitena edició de la Ruta de Tapes Gaudí. L'alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, juntament amb la regidora de Comerç, Eugenia Montalvo van ser els encarregats de reconèixer els diferents establiments participants, entre els quals, la Cafeteria D'acord, reconeguda per elaborar la millor tapa.

 

El jurat de la Ruta de Tapes Gaudí, que no és altre que totes aquelles persones que han provat les tapes dels deu participants, van atorgar el premi a la Cafeteria D'Acord pel seu «Pernil Escarxofat»; mentre que el segon premi va anar a parar a l'establiment Atura't, amb la tapa «Timbal de Galta de Porc»; i el tercer premi ha caigut en mans de dos establiments, que van empatar en les votacions, el restaurant Sake Sushi amb la tapa «Mar i Terra» i la Braseria Sant Antoni amb la proposta «Trenka-These».

 

D'aquesta manera, els representants municipals van atorgar els següents premis: Deu vals de 30 euros per consumir als establiments participants; Un premi estrella valorat en 200 euros i un val de 30 euros per gastar a qualsevol establiment de la ruta (en la modalitat del Concurs de xarxes socials).

 

 

 

Rècord de participació i consolidació de la ruta

La vuitena edició de la Ruta de Tapes Gaudí de Riudoms ha registrat una participació rècord, després que els deu establiments participants, venguessin un total de 9.654 tapes, durant els dos caps de setmana de durada de l’esdeveniment. El primer cap de setmana es va tancar amb 4.404 tapes i, el segon, amb 5.250 consumicions.

 

Els deu establiments que han participat en aquesta edició són Sake Sushi, Atura’t, Bar Pepe 2, Katacrep, K l’Eva, Pizzeria Caprici, Braseria Sant Antoni, La Confiteria, Bar Casal i Cafeteria D’acord.

 

 

Et pot interessar