Cambrils obre un nou aparcament gratuït amb 118 places al carrer Xalet d'en Bau

Amb això, el municipi disposa ara de 254 noves places de pàrquing gratuïtes
Nou aparcament gratuït al carrer Xalet del Bau 2, Cambrils | Cedida

 

 

El passat divendres 27 de juliol es van acabar les obres de condicionament d'un nou aparcament a Cambrils. El resultat del condicionament del solar situat al carrer Xalet d'en Bau de Cambrils ha proporcionat 118 places noves i gratuïtes que ja estan disponibles, des d’aquest cap de setmana, i que es troben molt a prop de l’aparcament, ja existent, situat al costat de l’estació d’autobusos.

 

Els treballs duts a terme al solar al carrer Xalet d'en Bau número 2, han consistit en el desbrossat del terreny, amb el seu posterior anivellament, i també en la construcció d’un accés per a vehicles amb la compactació d’asfalt triturat. I finalment, amb la senyalització adequada de l’aparcament, posant senyals d’orientació als carrers propers, per tal que la ciutadania el pugui identificar com a aparcament i localitzar-lo.

 

Dos nous aparcaments gratuïts disponibles a Cambrils

L’aparcament del carrer Xalet d'en Bau no és l’únic que Cambrils ha inaugurat aquest estiu a la ciutat, ja que el passat dijous 16 de juliol, l’Ajuntament ja va obrir-ne un altre. El primer aparcament gratuït que es va posar en funcionament és l’aparcament Mestral i té una capacitat per a 55 vehicles.  

 

Aquest estiu, l’obertura de dos aparcaments nous i gratuïts ha estat possible gràcies al fet que l’Ajuntament de Cambrils va signar uns acords amb dues empreses propietàries de finques al barri d’Horta de Santa Maria, un al carrer Mestral número 5, i l’altre al carrer Xalet del Bau número 16. Així, aquests dos pàrquings sumen un total de 173 noves places d’aparcament.

 

245 noves places que compensen les 130 que es van perdre

L’Ajuntament de Cambrils va reordenar el barri d’Horta de Santa Maria, aconseguint 72 noves places de zona blanca, però també es va decidir que l’aparcament de zona taronja d’aquest barri passaria a ser un complex residencial, amb la consegüent pèrdua de les 130 places d’aparcament.

 

Per tant, gràcies als dos nous aparcaments, el de Mestral i el de Xalet d'en Bau, en total, el municipi de Cambrils disposa de 245 noves places gratuïtes, aconseguint un augment de 115 places.

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!