Imatge de Miami Platja

'Descobreix Miami Platja, ben a prop teu!' La crida pels nous visitants del Camp de Tarragona

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp engega la campanya ‘Aquí hi ha comerç’ per incentivar el comerç de Miami Platja

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha posat en marxa una campanya de dinamització comercial de Miami Platja per donar a conèixer algunes de les possibilitats d’oci, comerç i restauració d’aquesta localitat. Miami Platja, té una oferta comercial i de restauració a tan sols 25 minuts de Tarragona, 20 minuts de Reus i 10 minuts de Cambrils.

La campanya convida als veïns i veïnes d’altres municipis a venir a Miami Platja a fer un gelat, unes tapes, a comprar-se un vestit o a fer un passeig en bici i descobrir tota l’oferta d’una forma tranquil·la i segura.

Imatge de Miami Platja
Descobreix tota l’oferta de Miami Platja d’una forma tranquil·la i segura. | Facebook

‘Aquí hi ha comerç’, l’acció per a la reconstrucció social i econòmica del municipi

Per fer front a les conseqüències que ha deixat en l'àmbit local la crisi sanitària per la Covid-19, el Pla per a la Reconstrucció Social i Econòmica contempla accions de dinamització social i econòmica. L'objectiu de la campanya és recolzar l'empresariat local en la seva recuperació econòmica a través d'iniciatives, entre la ciutadania i visitants, que permetin promocionar el municipi.

Imatge de Miami Platja
La campanya s’emmarca dins la marca ‘Aquí hi ha comerç’ | Facebook


Recordem que l'Ajuntament, va posar en marxa també ja fa unes setmanes una campanya per incidir en les mesures de conscienciació i prevenció per evitar la propagació del virus.
Les accions promocionals continuaran a la tardor amb propostes de dinamització del nucli de Mont-roig.


Comentaris