Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Troben el cadàver de Janet Jumillas

Els Catarres i Doctor Prats, plats forts de la Festa Major de Vilaplana

Els concerts seran el divendres 12 d'octubre a l'envelat del Casal Vilaplanenc
Els Catarres | cedida

 

El Grup de Jóvens de Vilaplana celebra enguany el seu setè aniversari, i per celebrar-ho portarà Els Catarres i Doctor Prats com a caps de cartell de la Festa Major de la vila. Els concerts, que se celebraran el divendres 12 d'octubre a l'envelat instal·lat al Casal Vilaplanenc, comptaran doncs amb dues de les formacions musicals de referència del país, que continuaran tocant en el marc de la gira de presentació dels seus nous àlbums.

 

D'aquesta manera, Els Catarres presentaran 'Tots els meus principis', i els terrassencs Doctor Prats, 'Venim de lluny'; una combinació d'energia i festa per igual, que juntament amb Reclutes i el DJ lo Puto Cat, que tancarà l'actuació, de ben segur que esgotaran les entrades ben aviat.

 

De fet, el Grup de Jóvens ha insistit a comprar les entrades anticipadament, ja que l'envelat instal·lat a la pista del Casal Vilaplanenc tindrà un aforament limitat. En aquest sentit, s'ofereixen fins a 300 abonaments limitats per poder gaudir dels dos concerts més econòmicament.

 

Les entrades doncs, es podran aconseguir a través d'internet i de forma individual, segons es prefereixi el concert de la tarda amb els Catarres, o el de nit amb Doctor Prats, més enllà de l'abonament limitat d'ambdós concerts. A més a més, a partir del 20 de setembre es podran adquirir també al Bar del Casal de Vilaplana.

 

Un concert de tarda per a tota la família

Des de l'entitat juvenil, s'explica la voluntat de separar els concerts per tal que, el de tarda, que serà a les vuit del vespre, pugui tenir un públic més familiar, on hi hagi gent de totes les edats, fent participis així tots els veïns de Vilaplana de la celebració del seu aniversari. «Volem donar l'oportunitat a què mares, pares, avis i àvies puguin assistir al concert amb els seus fills i néts, aprofitant que el divendres 12 d'octubre és un dia festiu», han destacat.

 

No serà el cas de Doctor Prats, que amb el concert programat a la mitjanit, compartirà escenari amb Reclutes, un grup format per joves del Baix Camp i el DJ lo Puto; tots plegats allargaran la festa fins a altes hores de la matinada en aquest sí, l'habitual concert jove de la Festa Major de Vilaplana.

 

Doctor Prats actuarà el 17 de setembre a la plaça de la Font | CEDIDA

 

Comentaris