GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els Catarres seran els grans protagonistes de les Ulé Barraques de Riudoms

El concert tindrà lloc el pròxim 26 de juliol en el marc de la Festa Major de Sant Jaume
Els Catarres seran els grans protagonistes de les Ulé Barraques de Riudoms | LleidaDiari.cat

 

 

Les entitats organitzadores de les Ulé Barraques, juntament amb l'Ajuntament de Riudoms, han volgut donar un impuls a la Festa Major de Sant Jaume, apostant pels Catarres com els grans cap de cartell del cap de setmana festiu del 26 i 27 de juliol.

 

Sense abandonar el segell principal d'aquest esdeveniment, que des del 2008, aposta pel pop rock català i els grups amb un discurs reivindicatiu; s'ha volgut comptar amb un grup de més renom per atraure més públic, i consolidar així les Ulé Barraques en el calendari festiu del Camp de Tarragona.

 

Amb cinc discos al mercat, els Catarres es troben en plena gira del seu darrer treball, 'Tots els meus principis', que publicat el març del 2018, i des d'un so més electrònic que els anteriors, segueix omplint places, pavellons i sales d'arreu del Principat; una garantia de públic per a tota festa major.

 

 

Aposta pels grups novells

A l'espera de conèixer el gruix de grups que formaran part de les barraques, ja està tancat tant el 12è Concurs de cartells, com el 5è Concurs de grups musicals. Dues apostes perquè joves i no tan joves d'arreu dels Països Catalans reivindiquin el seu talent i puguin fer un salt en la seva carrera, a més de rebre una dotació econòmica de 200 euros.

 

Els grups que formen part del 12è Concurs de grups musicals són: 'Bastida', de l'Horta Nord de València; els ganxets 'Plombiers'; 'Lobster', format per integrants del Baix Camp i el Tarragonès; 'Impaktats', també del Baix Camp; i els ebrencs 'En Júpiter'. Tots ells es poden votar a través de l'Instagram de les Ulé Barraques, i els tres que rebin més vots, seran els finalistes dels que el jurat escollirà el guanyador.