Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Troben el cadàver de Janet Jumillas

Torna el cicle de terror Pànic amb moltes novetats, a Mont-roig del Camp

Dins del programa d'activitats es podrà participar de la gimcana 'Cluedo' per resoldre un assassinat
Joves actors del passatge del terror a Mont-roig del Camp, l'any 2017 | Cedida

 

Cada any el departament de Joventut de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp organitza el cicle de terror Pànic i, en aquesta edició, les primeres activitats que ja s'han dut a terme han tingut una elevada participació que pronostica que entre els joves del municipi aquesta iniciativa serà tot un èxit.

La programació del 'Pànic 2018' va començar aquest mes de setembre i es prolongarà fins al dia 10 de novembre i, per aquesta edició, es va ampliar amb més activitats relacionades amb el misteri, la por i el terror. 

 

Gimcana on s'ha de resoldre un assassinat

La novetat d'aquest any és la gimcana nocturna que està ambientat en el 'Cluedo', el joc de taula ple de misteri on els participants hauran d'aconseguir solucionar un misteriós assassinat. Coincidint amb la Festa Major de Sant Miquel, aquesta activitat tan enigmàtica tindrà lloc el pròxim 28 de setembre.

 

Un cop més, 'Mont-roig Misteriós' torna al cicle de terror Pànic amb noves històries terrorífiques que es duran a terme en nous escenaris, gràcies a la col·laboració del grup de teatre 'Els Xuts' que seran els encarregats de donar-los vida. A més a més, durant aquesta nova temporada de terror que tindrà lloc al llarg d'aquests dos mesos, no hi faltarà l'exitós Passatge del Terror ni les activitats clàssiques ja consolidades com el taller de cuina zombi, el taller DIY i el maquillatge de terror.

 

Taller de cuina zombi celebrat a Mont-roig del Camp, l'any 2018 | Cedida

El passatge de terror, tot un èxit

El passatge de terror es durà a terme els dies 19, 20 i 21 d'octubre al Casal de Joves K1 del municipi, des de les 18.00 hores fins a les 21.00 hores. Tot i que, a causa de la gran afluència de públic que any rere any augmenta en aquesta activitat, la sessió del dissabte s'allargarà fins a les 21.30 hores.

 

Es tracta d'un dels actes més esperats i amb més èxit de tots els que organitza el departament de Joventut, d'entrada gratuïta, que involucra a desenes de joves en la seva preparació i posada en escena. A més, per tal que els joves de Miami Platja hi puguin assistir, s'organitzaran autobusos.

 

Finalment es duran a terme dues sortides dins el marc del 'Tolk'12' i relacionades amb aquesta temàtica. Una d'elles a Port Aventura, coincidint amb la programació especial de terror que ofereix el parc per aquestes dates, a més també s'organitzarà un concurs d'Instagram on els participants podran guanyar samarretes del 'Pànic 2019' i entrades a aquest parc d'atraccions.

 

L'altra serà una sessió en un 'Mistery Room' que tindrà lloc a mitjans de novembre, on els joves hauran de sortir d'una casa encantada en un determinat temps, sempre que trobin totes les pistes i resolguin els misteris.

Comentaris