Públic amb mesures de seguretat al MusicFest de Castellvell

Agost amb olor de cinema a Castellvell del Camp

El municipi del Baix Camp ha preparat un programa amb projeccions cinematogràfiques durant els propers divendres d’estiu

Ens agrada el cinema i ens agrada l’estiu. I encara que enguany la situació d’emergència sanitària ha posat el risc totes les activitats d’aquests últims mesos, algunes han aconseguit adaptar-se a temps.

Després de les festes de Santa Anna i un cop engegat el MusicFest, Castellvell no descansa i segueix oferint als seus ciutadans els millors plans d’estiu de forma totalment gratuïta i amb mesures de seguretat.

Els divendres d’agost estan fets per mirar pel·lícules a la fresca amb crispetes, xocolata i bona companyia. És per això que l’Ajuntament de Castellvell oferirà les millors sessions de cinema a la fresca amb la seva pantalla gegant. 

Les pel·lícules encara no han estat seleccionades, però les projeccions estan programades per dur-les a terme seguint el següent calendari:

— Divendres 7 d’agost a les 21:30 hores - Plaça de Maria Rosa Solé Gaspà (Consultori Mèdic): Projecció de la Pel·licula Aladdin

— Divendres 14 d’agost a les 21:00 hores - Sessió d’autocine: Projecció de la Pel·licula Everest

— Divendres 21 d’agost a les 21:00 hores - Plaça de Maria Rosa Solé Gaspà (Consultori Mèdic) : Òpera a la fresca  amb l’Òpera Carmen de George Bizet
 

Públic amb mesures de seguretat al MusicFest de Castellvell
Tots els divendres d'agost faran olor de cinema a Castellvell del Camp | Àngel

Cinema a la Fresca amb mesures de seguretat

Tot i que l’actitud dels ciutadans de Castellvell  respecte a les mesures preventives per la Covid-19 ha sigut motiu de felicitació per part de l’alcalde, l’Ajuntament no abaixa la guàrdia. 

Mitjançant les xarxes socials oficials de la localitat, el Regidor de Salut Jordi Jové fa un recordatori de la importància de les mesures de seguretat.

«En la situació actual les mesures són obligatòries i el no compliment és un delicte contra la salut pública contemplat al codi penal, per tant, tant les autoritats sanitàries com les municipals tenim ordre explícita de comunicar-ho a les instàncies policials si s'incompleix aquesta mesura.»

A causa de la situació sanitària actual, l’Ajuntament de Castellvell es reserva el dret de cancel·lar qualsevol projecció amb previ avís.