Comença la Fira de l'Avellana de Riudoms amb més parades que l'any passat

Avui divendres, 10 d'agost, a les vuit de la tarda, el doctor Antoni Castro Salomó pronunciarà el discurs inaugural al Teatre Auditori de Casal Riudomenc
Les imatges de la Fira de l'Avellana de Riudoms 2017 | Josep

 

La 38a edició de la Fira de l'Avellana de Riudoms comença avui divendres, 10 d'agost, a partir de les sis de la tarda, amb la incorporació de novetats com el MiniPop i el Gaudí Outlet de Moda. De fet, aquest últim avui s'obrirà amb grans descomptes en conegudes marques de roba i de complements. Si més no, tot i les novetats, la Fira de l'Avellana manté la tradició agrícola i segueix oferint un bon grapat d'activitats al voltant del món de la pagesia i l'agricultura. 

 

El doctor Antoni Castro Salomó inaugurarà la Fira de l'Avellana

La inauguració oficial es farà a les vuit del vespre d'avui, i anirà a càrrec del Doctor Antoni Castro Salomó, doctor en medicina, investigador i degà de la facultat de Medicina de la URV, al Teatre Auditori del Casal Riudomenc. Després de l'acte inaugural, tindrà lloc el tradicional tall de cinta i les autoritats visitaran la Fira de l'Avellana, acompanyats de la Colla Gegantera de Riudoms, els Geganters de Riduoms, la Pubilla i l'Hereu, el Fadrí i la Dama d'Honor de Riudoms 2018, i els representants de les entitats locals i la resta d'autoritats convidades. 

 

Més actes de la programació

La Fira també acull, com és tradicional, la diada castellera, un dels actes més esperats, destacats i multitudinaris durant el cap de setmana. Aquest dissabte, dia 11 d'agost, a partir de les vuit del vespre, el pati de l'escola Bonaventura Gran acollirà les actuacions castelleres dels Xiquets de Reus i dels Xiquets de Cambrils. A més, els riudomencs podran gaudir de les cançons populars i els ritmes de la Txaranga Tocabemolls, escollida com a millor xaranga d'Espanya al Concurso Nacional de Charangas 2018, al poble d'Escucha, a Terol.

 

Avui divendres, el públic podrà visitar el recinte firal a partir de les sis de la tarda, on hi trobarà fins a 175 parades, estands i atraccions —unes 25 més que l’any anterior— que romandran obertes fins a la mitjanit de divendres, dissabte i diumenge. A més, la nit d'avui, 10 d'agost, acabarà amb l'actuació del grup Sense Sal i del DJ OGT, en una nova edició de l'Avellana Sound.

 

Consulteu aquí tota la programació de la 38a Fira de l'Avellana de Riudoms

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris