Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

🔴 ALERTA

Alliberen una dona retinguda en uns pis a Tortosa

Sorollosa concentració a l'Aleixar contra l'exdirectora financera de la Cooperativa

Els veïns han convocat una cassolada després que Àngels Salvat fos posada en llibertat amb càrrecs
Els veïns i veïnes han fet sentir la seva indignació als carrers de l'Aleixar | Cedida

 

 

L'Aleixar ha reaccionat, aquest vespre, a la posada en llibertat amb càrrecs d'Àngels Salvat, exdirectora financera de la Cooperativa. És la principal sospitosa d'haver provocat el forat econòmic de 4,5 milions d'euros a l'entitat i estava en presó preventiva des del passat 9 de novembre. Un centenar de veïns i veïnes del poble han volgut transmetre-li la indignació que senten des que van saber quina era la situació econòmica de la Cooperativa, amb cops d'olla i crits de «torneu-nos els diners».

 

Llibertat amb càrrecs després d'avalar la fiança

El jutge del cas va enviar Àngels Salvat a presó en qualitat preventiva a principis de novembre. La podia eludir abonant una fiança de 50.000 euros, una quantitat que no va poder fer efectiva a causa del bloqueig que pateixen els comptes de la Cooperativa de l'Aleixar. No ha estat fins aquest dilluns en què, per mitjà d'hipotecar una finca, ha pogut sortir del centre penitenciari.

 

Les últimes notícies que han tingut els socis sobre el cas de la Cooperativa de l'Aleixar són les conclusions que s'han començat a conèixer després que la Cooperativa hagi estat reconstruint la seva pròpia comptabilitat. S'ha detectat, per exemple, que la majoria d'actius financers van desaparèixer durant l'any 2016, i que s'havia atorgat «massa poder» a una sola persona, en aquest cas, Àngels Salvat.

 

En paral·lel hi ha, també, la investigació policial i judicial de la causa, oberta després que la mateixa Cooperativa denunciés la seva situació financera. El cas, sota secret de sumari, segueix el seu curs, tot i que TarragonaDigital ha pogut explicar els primers indicis de les investigacions policials que apuntarien a Àngels Salvat com a presumpta autora del forat econòmic.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies més importants de Reus. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris