Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

🔴 ALERTA

Alliberen una dona retinguda en uns pis a Tortosa

El concert de Fito Luri a l'Accents ajudarà un nen amb paràlisis cerebral

Es recaptaran diners amb la venda de discs al seu concert a Riudoms
Imatge d'un concert de Fito Luri al Teatre Bartrina | Laia Solanellas

 

El cantautor reusenc Fito Luri actuarà a Riudoms amb el marc del Festival Accents, i ho farà mitjançant una acció solidària. Una tercera part del que es recapti amb la venda del nou disc 'Cru', es destinaran a un infant que va patir un infart cerebral en el moment del part, i que actualment pateix de paràlisi cerebral. L'acció més solidària del Festival Accents es portarà a cap el pròxim dissabte 1 de desembre a les vuit del vespre, al Casal Riudomenc.

 

Fito Luri realitzarà un concert solidari a l'Accents

En Nikolai, l'infant al qual es destinarà la recaptació, és un nen de Tarragona que té 2 anys. Quan va néixer va patir un infart cerebral i se li va diagnosticar paràlisi cerebral. Els pares d'en Nikolai necessiten un espai de psicomotricitat per instal·lar-ho a casa, i busquen finançament perquè el petit Nikolai pugui practicar la rehabilitació que necessita cada dia a casa. Per tant, aprofitant la presentació del concert de Fito Luri al Casal Riudomenc pel Festival Accents, part dels diners que es guanyin amb la venda del disc es destinaran pel Nikolai.

 

Imatge promocional de Fito Luri. | Kasba Music

 

La recaptació es destinarà a un nen amb paràlisis cerebral

Per tant, per cada disc que es vengui, 5 euros aniran destinats a aquesta sala de rehabilitació per l'infant tarragoní. A més, Vermut Miró també ha volgut participar en aquesta jornada solidària, i a totes aquelles persones que comprin el disc del cantautor se'ls obsequiarà amb una ampolla de vermut. Els cost del nou CD de Fito Luri serà de 15 euros en total, amb l'ampolla de vermut inclosa.

 

Fito Luri presentarà el seu darrer disc 'Cru'

La història del Nikolai i el cantautor Fito Luri va començar a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, quan el cantant reusenc realitzava tasques solidàries en aquest centre hospitalari. Allí va conèixer a l'Amèlia, que era infermera del centre i la mare d'en Nikolai. Amb aquesta iniciativa solidària, es vol arribar a la quantitat exacta de 1.117 euros, que és el cost total de la sala de psicomotricitat que necessita l'infant. El cantautor Fito Luri presentarà el seu setè disc, 'Cru', que el primer 'single' de l'àlbum, és 'Ser gota d'aigua'.

 

Podeu consultar el programa del Festival Accents aquí.

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies més importants de Reus. És gratis!

Comentaris