Les Ulé Barraques arriben a Riudoms amb un cartell de luxe

Aquest any, els grups Bastida, Els Catarres, La Clandestina, Joan Garriga & Galactic Mariatxis i Mister Rombo actuaran a les Ulé Barraques de Riudoms
Els Catarres actuaran a les Barraques de Riudoms el 26 de juliol | Facebook / Els Catarres
 

 

Aquest divendres, 26 de juliol, tenim una cita amb la música a les Ulé Barraques de Riudoms que s'allargaran fins dissabte, 27 de juliol, dos dies de música i festa amb motiu de la Festa Major de Sant Jaume de Riudoms. Els concerts se celebraran a l'espai barraques, al passeig dels Germans Nebot de Riudoms i l'entrada és gratuïta, això sí, no es pot entrar ni menjar ni begudes i els menors d'edat han d'anar acompanyats d'un adult. 

 

Les Ulé Barraques tornaran a tenir Punt Lila

Les Ulé Barraques són una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Riudoms conjuntament amb la comissió Ulé Barraques Riudoms i hi participen el Casal Popular 'La Calderera, la Colla de Diables de Riudoms, l'Espai del Casal Riudomenc, el Club de Bàsquet de Riudoms, el Club Deportiu Riudoms i Rebels CFA. La regidora de Joventut i Lleure, Núria Mas, afirma que «de moment sempre hi ha hagut dos dies de Barraques i en futures edicions encara no sabem si ampliarem els dies de Barraques, però de moment en són només dos». D'altra banda, la regidora assegura que destinen «força pressupost» a l'organització de les Ulé Barraques. 

 

Núria Mas també afirma que «intentem mobilitzar a tothom, no només als joves, per això anem triant grups diferents» i afegeix que esperen una gran afluència de públic amb gent de fora de Riudoms. Destacar també que, aquest any i per segon any consecutiu, hi haurà un Punt Lila a les Ulé Barraques que comptarà amb la col·laboració del Consell Comarcal i de les Dones d'Aigua de Riudoms. «De moment hem obtingut una molt bona resposta des que es va incorporar el Punt Lila a les Barraques» afirma Núria Mas. 

 

Cartell de les Ulé Barraques 2019 | Facebook / Ulé Barraques Riudoms
 

 

Els grups que actuaran a les Ulé Barraques 2019 de Riudoms

Bastida, que actuarà divendres 26 de juliol a les 23.30 hores, és el guanyador del 5è concurs de grups musicals. És un grup de punk-rock mediterrani format per set joves, nascut a l’Horta del Nord (Montcada, València) fa quatre anys. En els seus concerts busquen crear un ambient festiu, així com intentar transmetre el seu punt de vista dels conflictes del dia a dia, defensant els col·lectius més desfavorits. D'altra banda, Els Catarres és el plat fort d'aquestes Ulé Barraques i s'espera una gran afluència de públic.

 

Els Catarres és un grup de música català de pop-folk format per Èric Vergés, Jan Riera i Roser Cruells. L’any passat van llançar el seu últim disc titulat ‘Tots els meus principis’ i faran una parada a Riudoms per animar la festa del municipi. El grup va començar a ser popular l’estiu de l’any 2011 amb el seu èxit Jenifer i, actualment, ja ha publicat 5 discos. 

 

Dissabte, 27 de juliol a les 23.59 hores passarà per Riudoms La Clandestina, un grup de música format per sis integrants del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. Les seves músiques engloben estils ben diversos com el reggae, l’ska, la rumba i la música llatina. L’any passat van llançar el seu primer disc titulat ‘La força d’un instant’ en el qual van publicar 10 cançons. Joan Garriga és l’exlíder de Dusminguet i La Troba Kung-Fú  arriba a Riudoms amb el seu nou projecte.

 

La Clandestina passarà per Riudoms el dia 27 de juliol | La Clandestina
 

 

Finalment, Dj Mister Rombo serà qui acabarà la festa de dissabte oferint-nos les seves mescles particulars que barregen el més actual del panorama musical amb música nostàlgica i d’altres èpoques que, de ben segur, ens faran retornar al passat.