Imatge del cotxe que ha caigut des de davant de l'escola a la riera de Maspujols.

Un conductor s'emporta la tanca i cau amb el cotxe a la riera de Maspujols

El conductor, un noi de 19 anys, ha resultat il·lès

Ensurt aquesta tarda a l'hora de sortida de l'escola a Maspujols. Un cotxe s'ha emportat la tanca de la riera de Maspujols, davant de l'escola, a la zona on hi aparquen els vehicles, i ha anat a caure dins de la riera. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, el succés ha tingut lloc a les cinc en punt de la tarda d'aquest divendres, 15 de febrer, just quan els nens i nenes surten de classe. El cotxe, un Volkswagen Polo, ha quedat en posició vertical i no ha arribat a bolcar. Per la riera, afortunadament, no hi baixava aigua. 

Pel que fa al conductor, un noi de 19 anys, hauria perdut el control del vehicle, que s'ha mogut, trencant la tanca que separa la calçada de la riera, i caient dins la riera. El cotxe ha caigut d'una altura d'uns dos metres. El jove conductor ha resultat il·lès i no ha hagut de necessitar la intervenció del personal mèdic. Sí que ha necessitat, però, l'ajuda dels Bombers per tal de sortir del cotxe. Tot i que no havia quedat atrapat dins del vehicle, per la posició en què ha quedat col·locat, el noi no ha pogut sortir pel seu propi peu i ha necessitat l'ajuda dels bombers, que també l'han acompanyat per pujar des de la riera. 

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), però que no ha sigut necessària la seva intervenció. Pel que fa al cotxe, serà retirat amb una grua. 

Un accident semblant fa dos mesos a Tarragona

Fa dos mesos va tenir lloc un accident semblant, a Tarragona, al pont de l'avinguda de Ramón i Cajal. El passat 12 de desembre una conductora de 21 anys va perdre el control del cotxe, va xocar contra un fanal, es va endur la tanca del pont i va caure a la llera del riu Francolí. En aquella ocasió, la noia, que va donar negatiu en la prova d'alcoholèmia, va quedar ferida de caràcter lleu i va ser traslladada a l'Hospital Joan XXIII. 


Comentaris