Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El coordinador de Cs a Riudoms denuncia que li han punxat la roda del cotxe «per un tema polític»

Josep Gañán ha denunciat els fets als Mossos d'Esquadra
Imatge de la roda posterior esquerra punxada del cotxe del coordinador de Cs a Riudoms. | Twitter @carrizosacarlos

 

El coordinador de Ciutadans a Riudoms, Josep Gañán, denuncia que li han punxat una roda del seu cotxe «per motius polítics». Gañán ha presentat una denúncia a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Reus després que una roda del seu cotxe hagi aparegut punxada entre aquest dilluns i dimarts passat. 

 

«És tema polític»

En la denúncia s'especifica que el cotxe estava aparcat al carrer del Freixe a l'altura del número 3, a Riudoms, i que algú hauria punxat la roda posterior esquerra en tres punts diferents. Els fets haurien tingut lloc entre les dues del migdia d'aquest dilluns, 1 d'octubre, i les dotze del migdia del dimarts 2 d'octubre. Malgrat que Gañán afirma que no coneix qui ha sigut l'autor dels fets, assegura que es tracta «d'un tema polític». A més, en la denúncia Gañán ha fet constar que és militant del Partit de Ciutadans a Riudoms i que per tant, es tracta d'un atac per qüestions polítiques. 

 

El portaveu de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ho ha denunciat públicament a través del seu compte de Twitter, adjuntant una imatge d'una de les rodes punxada i també de la denúncia interposada davant dels Mossos. Carrizosa ha mostrat el seu suport al coordinador de Cs a Riudoms i ha denunciat que es tracta «d'una altra mostra de fractura social que vivim a Catalunya». Carrizosa critica que «si treus llaços per garantir la neutralitat de l'espai públic, et punxen les rodes del cotxe». «Ens assenyalen, assetgen i intimiden, però no ens faran callar».

 

Imatge de la denúncia interposada pel coordinador de Cs Riudoms. | Twitter @carrizosacarlos

 

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies més importants de Reus. És gratis!

Comentaris