Crema un vehicle en una zona de vegetació a prop de la T-313, a Riudecanyes

Fins al lloc de l'incendi hi ha anat una dotació dels Bombers i el foc ja s'ha donat per extingit
S'incendia un vehicle a prop de la T-313 a Riudecanyes | Bombers

 

Aquesta tarda de dijous, 30 d'agost, un vehicle s'ha incendiat totalment en una zona de vegetació, dins del municipi de Riudecanyes, concretament, molt a prop de la carretera T-313, en el punt quilomètric 13 de la via, segons han explicat els Bombers de la Generalitat a aquest mitjà. Fins al lloc de l'incident, s'ha desplaçat una dotació dels Bombers, els quals ja han extingit les flames que hi havia en el vehicle.

 

S'incendia completament un vehicle a Riudecanyes

Quan passaven vuit minuts de les quatre de la tarda, un vehicle s'ha calcinat en una zona de vegetació de la població de Riudecanyes, al Baix Camp. En aquest sentit, s'estava cremant a prop de la carretera T-313 i només ha fet falta una dotació dels bombers per apagar les flames. Així doncs, ràpidament s'ha donat per extingit l'incendi. Tanmateix, no ha afectat la vegetació que hi havia al costat i, afortunadament, no s'han hagut de lamentar ferits. 

 

Crema un cotxe a l'autovia A-7

Aquest dijous s'ha cremat un altre vehicle a les carreteres tarragonines. Aquest cop, un cotxe s'ha cremat a l'autovia A-7, al seu pas per la ciutat de Tarragona, a prop de la urbanització de la Móra, concretament en el punt quilomètric 1.170. Els fets han passat quan faltaven pocs minuts per dos quarts de quatre de la tarda. 

 

Fins al lloc dels fets, s'ha desplaçat una dotació dels Bombers de la Generalitat, el qual ho ha fet amb urgència. Tanmateix, l'incendi no ha anat a més i no ha afectat la vegetació que hi havia al costat de la carretera. Així doncs, tampoc s'han hagut de lamentar ferits.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris