Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Denuncien vandalisme dels fans del RallyRACC en un centre animal de Pratdip

Uns «energúmens» van fer diverses destrosses en les instal·lacions i una au rapinyaire va morir a causa d'una parada cardíaca
Denuncien actes vandàlics dels fans del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada | Centre Horus

 

La presència del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada a la demarcació de Tarragona no ha deixat a tots els veïns i veïnes del territori igual de contents. El Centre Horus, un centre de protecció animal situat a Pratdip, ha denunciat diversos actes de vandalisme en les seves instal·lacions durant el transcurs de la competició.

 

Denuncien vandalisme durant el RallyRACC a Pratdip

El Centre Horus ha realitzat un comunicat a les seves xarxes socials explicant els fets que van succeir la nit del passat dissabte 27 d'octubre, on uns «energúmens» es van dedicar a fer destrosses a les instal·lacions del centre de protecció animal, situat dins del terme municipal de Pratdip, al Baix Camp.

 

En aquest sentit, segons han explicat en el seu comunicat, els vàndals van destrossar uns seixanta metres de tanca metàl·lica que delimita el Centre Horus, a més de fer malbé diverses plantes i trencar l'hotel d'insectes que hi ha, entre d'altres que van realitzar.

 

Aquests fets van generar molt estrès als animals que hi ha internats en el centre de Pratdip. A més, a causa d'aquests, des de l'Horus han explicat que per culpa de l'escàndol produït pels espectadors del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada, a més del soroll dels cotxes en passar i el dels helicòpters sobrevolant les instal·lacions a poca alçada, molt a prop dels animals, va espantar-los d'una manera molt extrema. Per aquest motiu, una de les aus rapinyaires que hi havia en el Centre Horus, va morir a causa d'una parada cardíaca.

 

Després d'aquests fets, els propietaris del centre de protecció d'animals van tramitar les corresponents denúncies per les diverses destrosses que es van causar en les seves instal·lacions. Les queixes per incivisme i per conductes temeràries són una tònica habitual durant la celebració del Rally RACC, és per això que la seva continuïtat al territori penja d'un fil.

 

Una au rapinyaire va morir a causa d'una parada cardíaca | Centre Horus
Els vàndals van fer diverses destrosses en les instal·lacions | Centre Horus

 

Comentaris