MINUT A MINUT

❗️ Aixequen el tall de l'AP-7 a Tarragona però es manté el bloqueig de les vies del tren a Reus

Desmantellen un pis amb més de 1.300 plantes de marihuana a Miami Platja

L'immoble s'havia llogat per albergar una plantació intensiva de marihuana | Un individu ha estat detingut
La Guàrdia Civil desmantella una gran plantació de marihuana en un habitatge de Miami Platja | Cedida

 

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Mont-roig del Camp, en un operatiu conjunt, han desmantellat una plantació de marihuana situada en un habitatge de Miami Platja. Aquest havia estat llogat a principis d'any per cultivar cànnabis intensivament. La persona responsable ha estat detinguda. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Detingut el responsable de la plantació

La investigació va començar a principis de març, quan una persona va aportar informació relacionada amb un cultiu de marihuana a l'interior d'un immoble a la urbanització Pino Alto de Miami Platja. Arran d'aquesta informació i de les investigacions realitzades, es va ubicar el domicili on es podria realitzar el cultiu de les substàncies estupefaents. 

 

L'habitatge estava llogat des de principis d'any i a causa dels elements externs, com la instal·lació d'un gran nombre d'equips d'aire i extractors d'aire, a més de la forta olor de marihuana que sortia des de l'immoble, feia veure que en el seu interior hi havia la plantació de marihuana

 

Amb el suport tècnic de l'empresa subministradora d'energia elèctrica, es va confirmar que l'habitatge funcionava amb electricitat captada de forma fraudulenta. Per aquest motiu, es va demanar a l'autoritat judicial competent, poder entrar i registra el pis, per investigar, ja que, presumptament, es feien activitats il·legals.

 

Durant el matí del passat divendres, es va començar el dispositiu. A l'interior de l'habitatge es van descobrir 1.393 plantes de marihuana, 394 grams de marihuana assecant-se, així com diversos sistemes de ventilació, il·luminació i control de temperatura i humitat per al cultiu. A més, es va procedir a la detenció d'un individu per un presumpte delicte de tràfic de drogues i de defraudació del fluid elèctric. Va ser posat a disposició judicial, quedant el material intervingut i l'habitatge precintat.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris