Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Deixen en llibertat els dos detinguts per tenir quasi 600 plantes de marihuana a Reus

Un dispositiu dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus van localitzar un 'bosc' de marihuana en una finca de Reus on se celebraven festes d'aniversari i altres celebracions
La plantació de marihuana que van trobar a una finca de Reus | Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Reus van detenir un home de 71 anys i una dona de 43 per presumptes delictes contra la salut pública en la vessant del cultiu i el tràfic de drogues el divendres passat, tal com va avançar TarragonaDigital.com. Aquestes dues persones, veïns de Reus i de nacionalitat espanyola, van ser detingudes perquè els agents van trobar prop de 600 plantes a la masia Megarancho, a la partida de Rojals, que concretament, comportaven 163 quilos de marihuana. 
 
L'home té quatre antecedents, mentre que la dona compta amb un. Tot i això, els dos van declarar ja a la seu policial i van quedar en llibertat a l'espera de ser citats pel jutge. 
 
Tot va començar el passat divendres 27 de juliol, quan un dispositiu conjunt dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana va anar a una finca de Reus per veure a què es devien els alts consums d'electricitat. Per aquesta anomalia, també van desplaçar-se operaris d'Endesa. En arribar al domicili, es van trobar un grup nombrós de plantes d'una alçada aproximada de 2 metres.
 
La plantació de marihuana a una finca de Reus | Mossos d'Esquadra

 

Els 163 quilos de marihuana i material interceptat

Així, els agents policials van demanar una autorització judicial per poder entrar a l'immoble i un cop el van aconseguir, van recollir un total de 597 plantes de marihuana. Les plantes estaven cultivades amb llum artificial de producció intensa, un mètode «indoor» de preparació. No va ser l'única cosa que van interceptar els agents, ja que també van trobar 37 transformadors, 41 portalàmpades i 2 filtres d'aire. Un cop van pesar la substància trobada, van veure que es tractava de 163 quilos de marihuana. 
 
Els dos individus vivien en un domicili que es trobava connectat a la plantació i garantia el subministrament elèctric dels sistemes de conreu de les plantes. Els detinguts estaven en constant contacte amb un walkie-talkie per informar-se de les tasques de manteniment del cultiu. 
 

El Megarancho, la finca del 'bosc de marihuana'

 
Aquesta finca es llogava per fer festes i celebracions i s'anomenava el Club del Caballo. De fet, aquell divendres al vespre estava preparada una boda, però l'empresa responsable de la llum la va tallar a conseqüència de les anomalies que hi havia. No és el primer cop que el Megarancho dona que parlar; ja feia temps que estava en boca de molta gent per les festes llatines que es feien i s'allargaven fins a altes hores de la matinada. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris