Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

🔴 ALERTA

Alliberen una dona retinguda en uns pis a Tortosa

El disseny de la Mascota de l'Infant de Mont-roig del Camp a votació

Les propostes finalistes de la Mascota de l'Infant de Mont-roig del Camp | Ajuntament de Mont-roig

 

Els nens i nenes de Mont-roig del Camp tindran una mascota que els representarà, a més han tingut el privilegi de poder dissenyar com serà la seva mascota que els representarà. Un cop escollits els dissenys és el torn d'escollir el guanyador, per aquest motiu s'ha obert el procés de votació que durarà fins al 26 de gener. L'alumnat de 4t, 5è i 6è les escoles del municipi han presentat les seves idees.

 

La Mascota dels Infants

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp ha portat a terme una iniciativa dirigida als més petits del municipi, la creació d'una mascota que els representarà. Aquesta mascota estarà present a tots els actes on els nens i nenes de Mont-roig del Camp en siguin protagonistes. L'alumnat de tres centres educatius del municipi, han dibuixat la seva idea de disseny de la nova mascota.

 

Imatge del municipi de Mont-roig | Cedida

 

Gairebé 90 dissenys presentats

Un cop presentat tots els dibuixos amb els dissenys, un jurat ha escollit les tres propostes finalistes del disseny de la Mascota de l'infant, que ara han passat a la fase de votació. El jurat ha estat compost per membres del Pla Educatiu d'Entorn i una persona representativa de cada centre d'educació primària. En aquest concurs s'han presentat gairebé 90 dissenys de les escoles Joan Miró, Marcel·lí Esquius i Mare de Déu de la Roca.

 

Es pot votar per Facebook o a les biblioteques

Totes aquelles persones interessades podran votar el disseny final mitjançant dos processos. Un d'ells es pot realitzar a través de la pàgina de Facebook de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp, on s'haurà de donar 'M'agrada' al dibuix. L'altra fórmula és a través de les biblioteques Joan Miró de Mont-roig i la biblioteca Miramar de Miami Platja, on es dipositarà una butlleta a les urnes que estan col·locades a aquests centres.

 

El disseny guanyador i per tant el dibuix que més votacions ha obtingut, serà el que posteriorment, tindrà la Mascota dels Infants de Mont-roig del Camp. El nen o nena que hagi creat del dibuix rebrà un val de 200 euros per ser gastat en material escolar i joguines.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies més importants de Reus. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris