Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Troben el cadàver de Janet Jumillas

Dos detinguts per cultivar 320 plantes de marihuana a Riudecols

El pes total de la plantació era de 87 quilos i també hi havia 14 quilos de cabdells, fertilitzants i material agrícola per al cultiu
La Guàrdia Civil ha desmantellat una plantació de marihuana a Riudecols | Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil ha desmantellat una nova plantació de marihuana, aquest cop al municipi de Riudecols, al Baix Camp. Els agents seguien la pista des del passat mes d'agost, quan se'ls hi va fer constar que en un terreny forestal de la població hi havia una plantació d'aquesta substància estupefaent. Després d'aquest fet, dues persones han estat detingudes com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues, per cultiu i elaboració de marihuana.

 

Intervenen 320 plantes de marihuana i 14 quilos de cabdells

El passat mes d'agost una persona que practicava senderisme a la zona de la Riera de les Voltes va explicar a la Guàrdia Civil una suposada plantació de marihuana al  terme municipal de Riudecols. En aquest sentit, el cos policial va començar la investigació i es van establir diversos dispositius per trobar la plantació.

 

Així doncs, en un paratge de difícil accés es van trobar amb un gran nombre de plantes de marihuana en fase de recol·lecció. Tanmateix, en aquesta localització també hi havia un assecador instal·lat a la intempèrie amb una gran quantitat de cabdells en procés d'assecament.

 

Hi havia 87 quilos de marihuana per assecar i 14 kg de cabdells de la mateixa substància | Guàrdia Civil

 

En un moment donat, els agents de la Guàrdia Civil van observar com arribaven a la zona de la plantació dues persones i, quan van acostar-s'hi, van iniciar el manteniment. En aquest sentit, els agents els van sorprendre i, quan es va procedir a la identificació, un va fugir aprofitant l'orografia del terreny. Així doncs, l'individu identificat, d'origen marroquí i veí de Reus, havia anat per ajudar al principal investigat, el qual se'n feia càrrec de la plantació. 

 

D'altra banda, mentre els agents estaven encara a la zona, van arribar dos individus, els quals van resultar ser familiars del principal investigat i, així, es va establir un dispositiu de recerca i, així, localitzar-lo. En aquest sentit, un home, de nacionalitat espanyola, va ser trobat a prop del seu habitatge, on va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues, per cultiu i elaboració de marihuana. Finalment, els dos detinguts han estat posades a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Reus.

Comentaris