Molta emoció i diversió amb 'El Foraster' de TV3 a Riudecanyes

Quim Masferrer ha donat a conèixer el municipi de Riudecanyes durant un nou episodi d''El Foraster'

Amb el ja clàssic i conegut per tots els espectadors d''El Foraster' «Bona nit», Quim Masferrer va saludar tots els habitants de Riudecanyes i tots aquells que estaven davant la pantalla de televisió per veure el programa i, així, conèixer el municipi del Baix Camp i totes les tradicions, el paisatge, la idiosincràsia de la vila i els seus habitants.

Masferrer i el seu equip van estar durant 48 hores a Riudecanyes, on es va trobar amb unes veïnes amb les quals va parlar sobre el sorprenent nom d'alguns carrers del municipi, ja que són nomenats com els dies de la setmana. A més de trobar-se amb tres homes a l'entrada de la població, els quals són etiquetats pel presentador com «punt d'informació», ja que ajuden als visitants del municipi a trobar allò que busquen, donada la complicació que tenen els carrers de Riudecanyes. 

Durant l'estada de Quim Masferrer a Riudecanyes, ha donat a conèixer el municipi parlant amb riudecanyencs i riudecanyenques que destaquen per algun fet en concret. Així doncs, l'Albert, un jove de 19 anys, ha presentat a Masferrer el seu petit porc senglar; a més, descobreix el soterrani de Miquel Oliva, on té amagades peces insòlites dels seus viatges arreu del món. Tanmateix, aquest episodi  d''El Foraster a TV3 ha conegut com es fa l'oli de gran qualitat del municipi, així com l'emocionant història d'en Joan i en Hammou, un parell de pagesos que es dediquen al cultiu de l'olivera i tenen una gran relació, més enllà de la que tenen un patró i un jornaler. Quim Masferrer ha visitat el castell d'Escornalbou de la mà d'en Miquel Arias i descobreix la gran qualitat de la Carlota, la crac del futbol de Riudecanyes.

Imatge del monòleg final del Foraster a Riudecanyes. | El Foraster

Els pobles tarragonins protagonistes a 'El Foraster'

Riudecanyes ha estat el darrer municipi del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre que Quim Masferrer ha visitatEn temporades anteriors, 'El Foraster' ha visitat altres pobles com Barberà de la Conca, Prades, Bràfim, la Vilella Baixa, o Cornudella del Montsant, així com la Torre de l'Espanyol, Benifallet, els Muntells, Godall, Ascó, Horta de Sant Joan, les Cases d'Alcanar o Poblenou del Delta a les Terres de l'Ebre.

"Riudoms recull més de 6.000 euros per a La Marató de TV3" "Un sopar de Nadal al campanar de Riudoms ajudarà a la seva reconstrucció"