Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Estrena mundial d'una màquina processadora a l'empresa Go Fruselva

L'empresa selvatana ha acollit nombrosos empresaris internacionals

Presentació de la màquina a Go Fruselva | Cedida

 

L'empresa alimentària de la Selva del Camp, Go Fruselva, disposarà d'una màquina d'última innovació a escala mundial que permetrà processar els líquids dels sucs abans de ser dipositats a les ampolles d'una manera més eficient. L'empresa Hiperbaric, la qual patenta la màquina, ha presentat aquest 21 de setembre a les instal·lacions selvatanes, la tecnologia Hiperbaric Bulk que l'empresa alimentària utilitzarà amb la presència de nombrosos empresaris internacionals.

 

Una màquina pionera al món

La presentació de la màquina ha estat a escala mundial, ja que aquest tipus de màquina processadora esdevé el primer equip Hiperbaric Bulk que s'ha instal·lat al món. La màquina instal·lada és la Hiperbaric 525 Bulk, que té com a principal característica que el cost de la producció de sucs, i els altres productes derivats, es redueixi en un 50%.

 

Un producte més natural

A més, això comporta que, en el període de processament se suprimeixin els usos d'additius químics en els aliments conservant, encara que la gran part dels nutrients originals del producte es mantenen, fet que permet una conservació més llarga de l'habitual.

 

Xavier Martínez, fundador de Go Fruselva i Andrés Hernando, conseller delegat d'Hiperbaric | Cedida

 

 

L'empresa Hiperbaric ha confiat en la selvatana Go Fruselva

L'empresa Hiperbaric és la proveïdora de la majoria dels equips que utilitza l'empresa alimentària selvatana Go Fruselva, per aquest motiu ha volgut confiar en l'empresa elaboradora de productes a partir de la fruita per estrenar la innovadora màquina. Un altre factor que ha fet que l'empresa Hiperbaric escollís a Go Fruselva per l'estrena de la màquina Hiperbaric 252 Bulk, és per la llarga experiència i trajectòria que té en el sector.

 

A l'acte de presentació de la màquina, han assistit una vintena d'empresaris internacionals especialitzats en el sector que han pogut veure de primera mà el funcionament de la màquina processadora, a les dependències selvatanes de Go Fruselva. Els empresaris provenien de països com els Estats Units, Canadà, Alemanya o els Països Baixos, entre molts altres.

Comentaris